مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه کاربرد آنتی اکسیدان های سنتزی برای به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو، با وجود داشتن کارایی بالا، به دلیل سمی بودن وسرطان زایی، زیر سوال قرار گرفته اند. بنابر این توجه محققان برای یافتن آنتی اکسیدان هایی با منشا طبیعی معطوف شده است. هدف این پژوهش بررسی روشهای مختلف استخراج عصاره حلال اتانول- آب ۰۵ %، آب زیر بحرانی، اولتراسونیک و حلال اتانول-آب ۰۵ % و استخراج اسانس)دی اکسید کربن فوق بحرانی، کلونجر( بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج است. فعالیت آنتی اکسیدانی هر عصاره و اسانس با استفاده از تکنیک های ۲ و ۲ دی فنیل – ۱- پیکریل هیدرازیل بر مبنای درصد مهارتولید رادیکال آزاد و سیستم بتاکاروتن- لینولئیک اسید با روش اسپکتروفتومتری تعیین گردید، و در انتها شاخص پایداری اکسیداتیو توسط دستگاه رنسیمت تعیین شد. بیشترین مقدار ترکیبات فنولی کل با مقدار mg/kg 025025 معادل اسید گالیک و بیشترین مقدار توکوفرول کل با مقدار mg/kg 140011 بر حسب شاخص آلفاتوکوفرول در عصاره بدست آمده با روش اولتراسونیک وحلال اتانول- آب ۰۵ % مشاهده شد. درتمامی آزمایش های آنتی اکسیدانی تیمار اولتراسونیک و حلال)اتانول- آب ۰۵ % بیشترینمیزان فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بود و با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ اختلاف معناداری را داشت. با توجه به نتایج مطالعه فوق می توان عصاره اسفناج استخراج شده با روش اولتراسونیک و حلال اتانول- آب ۰۵ % را جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی نمود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.