مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف اوره با پوشش گوگردی و بور بر مقدار ویتامین ث، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی، و درصد اسانس میوه فی جوآ آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در مرکز تحقیقات مرکبات کشور در شهرستان رامسر واقع در استان مازندران بصورت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی شامل پنج سطح اوره با پوشش گوگردی (صفر، ۲۵۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ گرم برای هر درخت) و چهار سطح بور (صفر، ۱۵، ۳۰، ۴۵ گرم برای هر درخت) بودند. نتایج نشان داد که با افزایش مصرف نیتروژن مقدار ویتامین ث میوه فی جوآ افزایش یافت به طوری که بیشترین مقدار ویتامین ث از مصرف ۱۵۰۰ گرم اوره با پوشش گوگردی برای هر درخت بدست آمد. بالاترین مقدار فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و درصد اسانس از کاربرد ۱۰۰۰ گرم اوره با پوشش گوگردی برای هر درخت حاصل شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بیشترین مقدار ویتامین ث، ظرفیت آنتی اکسیدانی و درصد اسانس میوه فی جوآ از مصرف ۱۵ گرم بور برای هر درخت بدست آمد. بور بر میزان فنل کل میوه فی جوآ اثر معنی داری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.