مقاله اثر کودهای زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کودهای زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کودهای زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کودهای زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی (Origanum majorana) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی اثر کود های زیستی و آلی بر روی عملکرد و اسانس مرزنجوش بستانی آزمایشی در مزرعه پژوهشی واقع در مرکزتحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد در سال ۹۲-۹۱ انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرارطراحی شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل: ۱- شاهد عدم مصرف کود(، ۲- کود آلی) ورمی کمپوست به میزان ۱۱ تن در هکتار ۳کود زیستی ازتو باکتر به علاوه فسفات بارور ۲ در پایان صفات عملکرد وزن تر، عملکرد وزن خشک، بازده اسانس و عملکرد اسانساندازه گیری شد. در این مطالعه نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس دادهها نشان داد که عملکرد وزن تر، عملکرد وزن خشک تحتتاثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفتند و صفات عملکرد اسانس و بازده اسانس تحت تأثیر هیچ یک از تیمارهای آزمایش قرار نگرفتند با توجه به نتایج بیشترین میزان عملکرد وزن تر۲۶۰۴/۴۳۳ وعملکردوزن خشک ۱۱۵۰/۶۶۳ درتیمارکودی الی و کمترین میزان عملکرد وزن تر ۱۴۵۹/۸۶۷عملکرد وزن خشک ۶۱۷/۷۷۳ درتیمارکودزیستی به دست آمد عملکرد اسانس تحت تاثیر تیمارهای آزمایش قرار نگرفت ولی بین تیمارها بر اساس آزمون دانکن اختلاف معنیدار وجود داشت. بر این اساس بیشترین میزان عملکرد اسانس ۱۳/۳۸۷ درتیمار کودی آلی و کمترین میزان عملکرد اسانس مربوط به تیمار شاهد با مقدار۸/۴۰۷ بود هیچ کدام از تیمارهای کودی بر بازده اسانس اثر معنیداری نداشتند. با توجه به دادهها بیشترین میزان بازده اسانس با مقدار۱/۸۲۳ درصد در تیمار کودی آلی و کمترین مقدار آن در تیمار کود زیستی با مقدار۱/۰۳۷ بدست آمد. در مجموع نتایج نشان داد که بااستفاده از تیمارهای کود آلی و زیستی می توان صفات زراعی گیاه مرزنجوش را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.