مقاله بررسی راهکارهای کاهش ضایعات میوه و سبزی در سطح میوه فروشی های شهر تهران و پتانسیل استفاده از ضایعات میوه و سبزی در تولید ورمی کمپوست و خوراک دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی راهکارهای کاهش ضایعات میوه و سبزی در سطح میوه فروشی های شهر تهران و پتانسیل استفاده از ضایعات میوه و سبزی در تولید ورمی کمپوست و خوراک دام دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای کاهش ضایعات میوه و سبزی در سطح میوه فروشی های شهر تهران و پتانسیل استفاده از ضایعات میوه و سبزی در تولید ورمی کمپوست و خوراک دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای کاهش ضایعات میوه و سبزی در سطح میوه فروشی های شهر تهران و پتانسیل استفاده از ضایعات میوه و سبزی در تولید ورمی کمپوست و خوراک دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای کاهش ضایعات میوه و سبزی در سطح میوه فروشی های شهر تهران و پتانسیل استفاده از ضایعات میوه و سبزی در تولید ورمی کمپوست و خوراک دام :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
میوه ها و سبزیها از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انسانبازی می کنند. مدیریت مطلوب مواد زائد آلی شهری کشاورزی و صنعتی با توجه به حجم بالای تولید روزانه ی آنها در تمامیکشورها از اهمیت ویژه ای به خصوص از دیدگاه زیست محیطی و بهداشتی برخوردار است.یکی از راه های مناسب برای دفع واستفاده ی بهینه از این زائدات آلی تهیه ی کود های آلی (بیو کمپوست و ورمی کمپوست) برای مصارف کشاورزی باغداری و ;است که مزیت این روشها از لحاظ اقتصادی و بهداشتی در مقایسه با سایر روشها به اثبات رسیده در این تحقیق امکان استفاده ازضایعات سبزیجات و میوه جات تولید شده در سطح میوه فروشی های شهر تهران به صورت مخلوط با کود گاوی و کمپوستزباله ی شهری به عنوان بستر برای تولید ورمی کمپوست با استفاده از یک گونه کرم خاکی اپی ژیک به نام Eisenia fetida وهمچنین استفاده از این ضابعات برای خوراک دام مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که ، تهیه یکخوراک مرغوب برای دام با توجه به اینکه تقریبا بیشتر انواع میوه و سبزیجات بطور همزمان در ضایعات وجود دارد که می توانداحتیاجات غذایی دام های داشتی و همچنین قسمت علوفه ای خوراک دام های پرواری را نیز به راحتی تامین نماید. و همچنین باجداسازی سبزیجات نامناسب از مخلوط سبزیجات ، می توان از ضایعات سبزیجات برای تولید ورمی کمپوست در مقیاس صنعتیاستفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.