مقاله ایجاد ایستگاه کارگاههای سیار (پرتابل)بسته بندی و فرآوری، رهیافتی نوین برای کاهش ضایعات محصولات باغی و جالیزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد ایستگاه کارگاههای سیار (پرتابل)بسته بندی و فرآوری، رهیافتی نوین برای کاهش ضایعات محصولات باغی و جالیزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد ایستگاه کارگاههای سیار (پرتابل)بسته بندی و فرآوری، رهیافتی نوین برای کاهش ضایعات محصولات باغی و جالیزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد ایستگاه کارگاههای سیار (پرتابل)بسته بندی و فرآوری، رهیافتی نوین برای کاهش ضایعات محصولات باغی و جالیزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد ایستگاه کارگاههای سیار (پرتابل)بسته بندی و فرآوری، رهیافتی نوین برای کاهش ضایعات محصولات باغی و جالیزی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
سالانه مقدار زیادی از محصولات کشاورزی که با صرف هزینه، زمان، امکانات و زحمات فراوان تولید شده است، به صورت ضایعات از بین می رود. ضایعات، خسارت بزرگی برای منابع غذایی در جهان به شمار می آید و درصد بالایی از تولید را شامل می گردد. صنایع تبدیلی کشاورزی بخش مهمی از فرآیند تولید در بخش کشاورزی است که به کمک تکنولوژی، مازاد تولید را به ارزش افزوده تبدیل خواهد کرد و ضمن جلوگیری از ضایع شدن محصول کشاورزی، افزایش درآمد روستاییان و توسعه روستایی را در پی خواهد داشت. از آنجا که اکثر روستاهای کشور دارای شرایط مکان یابی مناسبی جهت استقرار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی نیستند و همچنین تولید محصولات کشاورزی فصلی بوده و در هر منطقه یک بار در سال صورت می پذیرد، لذا اسقرار صنایع تبدیلی کشاورزی در نواحی روستایی به صرفه نبوده و رهیافت کارگاه های پرتابل فرآوری محصولات کشاورزی به عنوان یک ایده نوین پیشنهاد و معرفی می گردد. این کارگاه ها را به دلیل قابلیت حمل و نقل، می توان در گستره وسیعی از مناطق روستایی مورد استفاده قرار داد و کارگاه های پرتابل فرآوری می توانند با فرآوری و تبدیل وضعیت فیزیکی و شیمیایی محصولات کشاورزی سیر تنزل کیفیت محصول را متوقف نموده و یا به تأخیر انداخته و مانع از ضایع شدن محصول و متضرر شدن کشاورز گردند. این کارگاه ها به دلیل داشتن مزایا و برتری هایی نسبت به صنایع تبدیلی مستقر، می توانند در مقیاس وسیع مورد استفاده قرار گرفته و جایگزین صنایع تبدیلی مستقر شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.