مقاله درخت اکالیپتوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درخت اکالیپتوس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درخت اکالیپتوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درخت اکالیپتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درخت اکالیپتوس :

درخت اکالیپتوس

اکالیپتوس درخت اکالیپتوس گیاهی است مخصوص مناطق گرم و خشک. اکالیپتوس گیاهی دارویی است که از برگ آن برای بخور استفاده می شود. ساقه و تنه اکالیپتوس خیلی صاف و ترد است و در مواردی می توان از آن استفاده کرد، مثل ساخت وسایل ظریف چوبی. از درخت اکالیپتوس به دلیل داشتن رشد فوق العاده اش می توان به عنوان حصار و پوشش برای ساختمانها نیز استفاده کرد. رز گلی است که به دلیل تیغ دار بودن در آب و هوای گرم و خشک بیشتر به چشم می خورد و رنگ گلبرگهای آن زرد ، نارنجی، صورتی ،قرمز،سفیدو; است . این گل جدا گلبرگ است و برگهای ساده ای دارد .

ریشه این گیاه راست است. این گل جنبه تزئینی دارد و به دلیل عطر خوش و زیبایی آن و پر بار بودنش کاشته می شود. زیتون زیتون میوه ای است که در آب و هوای معتدل و مرطوب کشت بیشتری دارد. زیتون را می توان به گونه های مختلف استفاده کرد. اندازه ی میوه ی زیتون معمولاً به بزرگی فندق می باشد و چند نوع دارد.و برخی سبز کم رنگ و سبز مایل به زرد و برخی سیاه به چشم می خورند. زیتون را در آب نمک می گذارند تا تلخی آن گرفته شود. در مواقع استفاده می توان آن را در آب گذاشت تا نمک آن گرفته شود و یا آن را با رب انار و گردوی آسیاب شده مخلوط کرد که به آن زیتون پرورده می گویند. روغن زیتون خواص بیشتری دارد چون دارای کلسترول می باشد و برای کسانی که سکته ی قلبی کرده و چربی خون دارند بسیار مفید است. زیتون در رودبار و طارم علیا که از توابع استان زنجان است کشت می شود و بزرگترین کارخانه ی روغن گیری آن هم در شهر گیلوان می باشد. اخیراً در اطراف شهر مقدس قم هم درختان زیتون کاشته اند که به مرحله ی محصول دهی رسیده است.

یکی از مهم ترین مراکزی که در اطراف شهر قم درخت زیتون کاشته اند در ۲۰ کیلومتری جاده قدیم کاشان می باشد و به نام مزرعه ی فدک مشهور است. داودی داوودی گلی است که مخصوص آب و هوای پاییزی بوده و گلبرگ های آن به رنگ های سفید، زرد، صورتی، و ; دیده می شود. این گل دارای ریشه ی راست و برگ های ساده است و جدا گلبرگ نیز می باشد. گل داوودی عطر خوشی دارد. عرق گلبرگ های این گل مقوی و تقویت کننده ی قلب و اعصاب است و آب طبخ شده ی این گیاه برای شست و شوی زخم ها به کار می رود. منشأ اصلی این گل هندوستان بوده و اکنون بیشتر جنبه زینتی دارد. شقایق شقایق گلی است که در آب و هوای کوهستانی می روید و رنگ گلهای آن قرمز است . این گل جدا گلبرگ می باشد و برگهای کنگره داری دارد و دارای کپسول هایی است که در گیاه خشخاش از این نوع کپسولها تریاک استخراج می گردد.و این گل جنبه ی تزئینی دارد .

این گل در بعضی از روستاهای قم که در دامنه های کوه قرار دارند نیز می روید، مانند روستای خاوه که منطقه ای کوهستانی است و آب و هوای آن خیلی مناسب است. کاج درخت کاج مخصوص مناطق خشک و کم آب است. برگ های آن به منظور جلوگیری از تبخیر آب به شکل سوزنی است و کاج جزء سوزنی برگان است. این درخت از گیاهان همیشه سبز است، چون ریزش برگ آن به یکباره صورت نمی گیرید. چوب درخت کاج جزء چوب های محکم و با استحکام است و در صنعت نجاری کاربرد بسیاری دارد، مثل در و پنجره سازی، ساخت میز و موارد دیگر در نجاری و هنر. مینا چمنی مینا چمنی گلی است که در آب و هوای سرد و مرطوب یا در آب و هوای خزری می روید. گلبرگ ها ی این گل غالباً به رنگ زرد به چشم می خورند. این گل خدا گلبرگ است. و برگ های کرک دار و ساده ای دارد. ریشه ی آن راست می باشد و در آب و هوای قم به خوبی رشد می کند. اگر گرده های این گل پخش شود و در معرض آب و هوای مساعد قرار گیرد، تولید مثل می کند. این گل در شب بسته و در روز ها آفتابی باز می شود. مینا چمنی بیشتر جنبه زینتی دارد.

Bonsai واژه‌ای ژاپنی است و به گیاهانی گفته می‌شود که با وجود داشتن اندازه‌ی بزرگ در طبیعت، برای نگهداری در محیط کوچک سازش یافته‌اند. این کلمه از دو واژه‌ی Bon به معنی سینی یا گلدان کوچک و Sai به معنی درخت یا گیاه تشکیل شده است.
هنر پرورش بن سای هزاران سال پیش در چین رونق پیدا کرد. چینی‌ها احترام خاصی برای آن قائل هستند. نگاره‌های بسیاری از این هنر در کتیبه‌های باستانی چین وجود دارد. وجود بن سای و طبیعت در خانه از نظر مکتب بودائیسم، مفاهیم خاصی هم دارد. کم کم این هنر از چین به ژاپن رسید. ژاپنی‌های خلاق به توسعه و تکمیل آن پرداختند. هم اکنون چین و ژاپن از مهمترین صادر کنندگان بن سای هستند.

پرورش بن سای در واقع نوعی نگارگری روی گیاهان زنده است. هنرمند با حالات خاصی که به گیاه خود می‌دهد ضمن الهام از طبیعت، با بیننده صحبت می‌کند. بیشتر این گیاهان ظاهری کهنسال دارند. انسان با تماشای این درختان خود را در کنار طبیعت بکر جنگل احساس خواهد کرد. مشاهده‌ی تغییرات فصل‌ها از ویژگی‌های جذاب بن سای‌های خزان‌دار است.
تنوع گونه‌های گیاهی، بومی و منطقه‌ای بودن برخی گیاهان، زیبایی درختان کهنسال و ; سبب شده است تا کشورهایی از جمله ایالات متحده، آلمان، ایتالیا، هند، کانادا و ; به پرورش بن سای روی بیاورند. البته چین و ژاپن از نظر کیفیت و کمیت تولید، همچنان در رتبه‌ی نخست قرار دارند.

تفاوت گیاهان بن سای شده با گیاهان معمولی
بن سای به علت رشد در یک محیط محدود، از نظر تبادلات غذایی، اندکی با گیاهی که در باغچه یا جنگل رشد می کند متفاوت است. یک درخت ریشه‌ی خود را برای جذب مواد غذایی در خاک گسترش می‌دهد و شاخساره‌ی آن با توجه به میزان مواد غذایی و نور و ; که از محیط می‌رسد، رشد می‌کند. درخت تا جایی که ریشه توانایی ارسال مواد غذایی به بالا را دارد، قد می‌کشد. بعد از آن درخت کم کم رو به پیری رفته و سرانجام خواهد مرد.
اما در بن سای این‌طور نیست. میزان تبادلات ریشه و اندام هوایی در بن سای، به پرورش دهنده آن بستگی دارد. این میزان هرچه بیشتر باشد، بن سای بلندتر می‌شود و بر عکس.

نکته‌ی مهم در بن سای تعادل میان اندام‌ها (زمینی و هوایی) است. زمانی که این تعادل در محیط یک گلدان ایجاد شود، می‌توان گفت که گیاه به بن سای تبدیل شده است.
تفاوت دیگر بن سای با گیاه معمولی عمر بیشتر آن است. چون ریشه و شاخساره‌ی بن سای دائم در حال هرس شدن هستند، همواره تولید اندام‌های جوان می‌کنند. ریشه هم به علت کوتاه بودن قد درخت برای ارسال مواد غذایی زیاد دچار مشکل نمی‌شود.
معیارهای انتخاب گونه گیاهی مناسب
برای انتخاب گونه‌ی مناسب باید علاوه بر زیبایی گیاه، موارد دیگری را هم در نظر گرفت. میزان تابش مسقیم آفتاب، شدت نور و دمای محل نگهداری در انتخاب گونه تعیین کننده هستند.

بسته به اینکه محل نگهداری فضای بسته (اتاق) است یا فضای آزاد، گونه‌ی گیاه باید تفاوت داشته باشد. البته در فضای بسته هم در صورت وجود تابش مستقیم یا استفاده از لامپ‌های فلورسنت، می‌توان از گونه‌های فضای آزاد با رعایت برخی شرایط استفاده نمود.
گیاهان سایه پسند مثل فیکوس‌ها برای اتاق‌های کم نور و درختانی مثل نارون، انار و زیتون برای اتاق‌هایی که روزانه چند ساعتی از تابش خورشید بهره‌مند می‌شوند، مناسب هستند.

درختان زیبایی چون انواع افرا، بلوط، آزاد، ممرز و انواع سوزنی برگ‌ها برای بن سای فضای آزاد بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند.

بن سای‌های همیشه سبز، خزان‌دار، مثمر و غیر مثمر
زیباترین بن سای‌ها معمولاً گونه های خزان دار هستند. این گیاهان در فضای باز به راحتی رشد می‌کنند و در برابر تغییرات فصول عکس العمل نشان می‌دهند. مشاهده‌ی گونه‌های خزان دار و تغییر رنگ برگ‌ها در پاییز و زمستان و جوانه زنی مجدد آنها در بهار بسیار مورد توجه علاقمندان است. از جمله گونه‌های خزان دار می‌توان چنار، ممرز، بلوط، افرا و ; را نام برد.
سوزنی برگ‌ها، سیتروس‌ها، فیکوس‌ها و ; از جمله بن‌سای‌های همیشه سبز هستند. جذابیت این گونه‌ها به سبز بودن آنها در پاییز و زمستان بر می‌گردد. بیشتر گونه‌های فضای بسته همیشه سبز هستند.

نگهداری از بن سای‌های غیر مثمر مانند: فیکوس، برگ نو، افرا، راش و ; قدری راحت‌تر است. پرورش گونه‌های مثمر مثل سیب، انار، به، خاس و ; در صورتی که از آنها میوه بخواهیم قدری دشوار است. در این موارد میزان، نوع و زمان تغذیه‌ی مصنوعی بسیار مورد اهمیت است.
درخت تاق
این درخت با آب و هوای خشک و زمینهای نسبتا” شور نواحی کویری بسیار سازگار بوده و در خاکهای سبک و شنی و همچنین بر روی تپه های شنی بخوبی رشد و نمو می کند.

بهمین دلیل از اهمیت بسزایی در رابطه با کویر و تثبیت شنهای روان در مناطق کویری کشور برخوردار است به علاوه چوب آن از نظر سوخت و تهیه ذغال مورد توجه بوده و همچنین در صنعت نئوپان هم مورد استفاده قرار می گیرد.
در خت تاغ بدلیل حفظ رطوبت خاک موجبات رشد و نمو سایر گیاهان طبیعی را فراهم می آورد بطوری که منطقه تاغ کاری شده پس از مدتی به صورت مرتع مشجری در می آید که می تواند مورد استفاده دامها قرار گیرد
درخت انجیر
نام علمی : Ficus carica خانواده : Moraceae

 

انجیر با توجه به ارزش غذایی و طبی بالا در بیشتر نقاط دنیا از جمله گرمسیری ، نیمه گرمسیری و معتدله کاشت می شود . استان فارس و شهرستان استهبان سهم عمده ای در تولید انجیر خشک در ایران و دنیا دارند .

محیط رشد : انجیر یک گیاه خزان کننده بوده که ویژه مناطق نیمه گرمسیری می باشد و به زمستان ملایم و تابستان گرم نیاز دارد . ( توجه داشته باشید که دمای پایین در زمستان کاشت انجیر را محدود می کند ) . در فصل گلدهی انجیر نباید آبیاری انجام داد و بهتر است در محیط رشد هم بارندگی وجود نداشته باشد تا حداکثر محصول دهی را داشته باشیم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.