مقاله بررسی اثر تیمارهای هورمونی اسید جیبرلیک، کینتین، سالیسیلیک اسید بر صفات رویشی (برگ) زعفران زراعی (Crocus sativus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای هورمونی اسید جیبرلیک، کینتین، سالیسیلیک اسید بر صفات رویشی (برگ) زعفران زراعی (Crocus sativus L.) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای هورمونی اسید جیبرلیک، کینتین، سالیسیلیک اسید بر صفات رویشی (برگ) زعفران زراعی (Crocus sativus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای هورمونی اسید جیبرلیک، کینتین، سالیسیلیک اسید بر صفات رویشی (برگ) زعفران زراعی (Crocus sativus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای هورمونی اسید جیبرلیک، کینتین، سالیسیلیک اسید بر صفات رویشی (برگ) زعفران زراعی (Crocus sativus L.) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زعفران با نام علمی Crocus sativus L گیاهی علفی، چند ساله از خانواده زنبقیان است. این گیاه از مهم ترین گیاهان دارویی و ادویه ای و عطری است که نقش مهمی در صادرات غیر نفتی دارد. ارزش کیفی آن به خاطر وجود متابولیت های ثانویه آن شامل ترکیبات زرد رنگ کروسین مسئول رنگ زعفران، مواد تلخ پیکروکروسین مسئول طعم و سافرانال مسئول عطر و بوی آن می باشد. این گیاه علاوه بر ایران در مناطق دیگری از جهان از جمله اسپانیا، هند، یونان، آذربایجان، مراکش، ایتالیا و در سال های اخیر نیز در افغانستان کشت می شود ولی عملکرد آن در ایران در مقایسه با دیگر کشورها و هم چنین اسپانیا دومین کشور تولید کننده زعفران پایین است، به همین منظور این آزمایش که به صورت فاکتوریل، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی باسه فاکتور هورمونی اسید جیبرلیک در سه سطح(۲۰۰، ۱۰۰، ۰) سالیسیلیک اسید در سه سطح (۱۰۰، ۵۰، ۰) و کینتین در سه سطح (۲۰، ۱۰، ۰) قسمت در میلیون و در سه تکرار می باشد اجرا شد. محلول پاشی در اسفند ماه به فاصله ۱۵ روز یک بار در سه نوبت بر روی بوته های سبز زعفران انجام شد. نتایج نشان داد که اثر متقابل سه هورمون توام با یکدیگر در سطح احتمال یک هزارم درصد بر تعداد برگ، وزن خشک برگ، سطح برگ و در سطح احتمال یک درصد بر کلروفیل a و کل معنی دار شده است. بر این اساس مقایسه میانگین حاصل از آن ها نشان داد که تیمار ۲۰۰ppm جیبرلیک اسید با ۱۰۰ppm سالیسیلیک اسید توام با یکدیگر بیش ترین تعداد برگ و وزن خشک برگ را داشته است. تیمار ۵۰ppm سالیسیلیک اسید با ۱۰ppm کینتین توام با یکدیگر بیش ترین سطح برگ را داشته است. در مورد کلروفیل a و کل تیمار ۱۰۰ppmجیبرلین با ۱۰۰ppm سالیسیلیک اسید و ۲۰ppm کینتین بیش ترین مقدار را نسبت به شاهد دارا بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.