مقاله تأثیر رو شهای کاهش یافته آبیاری و همزیستی با قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب برنج (رقم طارم)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر رو شهای کاهش یافته آبیاری و همزیستی با قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب برنج (رقم طارم) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر رو شهای کاهش یافته آبیاری و همزیستی با قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب برنج (رقم طارم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رو شهای کاهش یافته آبیاری و همزیستی با قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب برنج (رقم طارم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر رو شهای کاهش یافته آبیاری و همزیستی با قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب برنج (رقم طارم) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کمبود آب در ایران و بحران آینده آن تنها با اتخاذ تمهیداتی بر پایه یافته های علمی همانند استفاده بهینه و افزایش بهره وری قابل کنترلخواهد بود. جهت بررسی اثر روش های کاهش یافته آبیاری و همزیستی قارچ شبه میکوریزا (Piriformospora indica) بر بهره وری و کارایی مصرف آب در کشت برنج (رقم طارم هاشمی)، پژوهشی در سال ۱۳۹۳ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با دو فاکتور روش هایمختلف آبیاری در سه سطح (غرقاب دائم با ارتفاع ۳ سانتیمتر، غرقاب پس از کاهش ارتفاع سطح آب به پایین تر از ۱۰ و ۲۰ سانتیمتر سطحخاک) و تلقیح با قارچ در سه سطح ( تلقیح ریشه چه گیاهچه چهار روزه، تلقیح نشاء و عدم تلقیح) به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاًتصادفی با سه تکرار در شرایط گلخانه ایی به اجرا درآمد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارهای مورد مطالعه از لحاظ صفات بهره وریو کارایی مصرف آب اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه نشان داد تیمار غرقاب دائم با تلقیح ریشه هایگیاهچه چهار روزه و تیمار آبیاری پس از کاهش ارتفاع آب به ۲۰ سانتیمتر با تلقیح ریشه گیاهچه چهار روزه، به ترتیب بیشترین مقدار کاراییمعادل، ۲/۹۹۳ گرم بر لیتر) و بهره وری (به میزان ۱/۲۷۳ گرم بر لیتر) مصرف آب را داشتند. بر اساس یافته ها، تیمارهای تلقیح شده با قارچ در مقایسه با عدم تلقیح از میانگین بالاتری برخوردار بودند. در مجموع، نتایج این پژوهش نشان داد که با مصرف آب کمتر میتوان به بهره وریو کارایی مصرف آب تقریباً مشابه نسبت به تیمار غرقاب دائم دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.