مقاله استخراج عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو و ارزیابی میزان ترکیبات فنولی آن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بسیاری از گیاهان و میوه ها از جمله برگ گیاه به لیمو سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان مانند ترکیبات فنولی می باشند که می تواننددر رژیم های غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرند. این ترکیبات به عنوان آنتی اکسیدان های بسیار توانمند قادرند سیستم های بیولوژیکی را از خطر رادیکالهای آزاد حفظ کنند. در این پژوهش ابتدا عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو به روش ماسوراسیون با حلال متانول و نسبت ۱:۱۱ )وزنی-حجمی( استخراج شد سپس ترکیبات فنولی عصاره در غلظت های مختلف۰و۱۰۰و۱۵۰و۲۰۰و۲۵۰ ۳۰۰و۳۵۰و۴۰۰ پی پی ام به روش فولین سیوکالتو بررسی و با فعالیت آنتی اکسیدان سنتزیBHT به میزان ppm211 مقایسه گردید. جهت بررسی نتایج، از طرح آماری کاملا تصادفی تک فاکتوره آنالیزواریانس یک طرفه و نرم افزار آماری Mstat c استفادهشد. نتایج نشان داد با افزایش غلظت عصاره برگ گیاه به لیمو، میزان ترکیبات فنولی افزایش معنی داری نسبت به نمونه شاهد نشان داد به طوری که فقط غلظت های ۳۵۱ و ppm 011 عصاره نسبت به نمونه ۲۱۱ پی پی ام از آنتی اکسیدان سنتزی BHT در سطحبالاتری قرار داشت P<1015 که این فعالیت آنتی اکسیدانی به وجود مقدار بیشتر توکوفرول ها و ترکیبات فنولی عصاره بر میگردد. طبق نتایج این تحقیق عصاره متانولی برگ گیاه به لیمو به عنوان یک منبع آنتی اکسیدانی گیاهی، ارزان قیمت و دردسترس پس از انجام آزمایش های تکمیلی می تواند در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.