مقاله تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان برگ برنج (Oriza sativa) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به اهمیت برنج بهعنوان یکی از غذاهای اصلی و مهم مردم جهان و اثر متقابل شوری و حاصلخیزی خاک بر تولیدبهینه گیاه در خاک های شور، پژوهشی به منظور بررسی کاربرد کودهای آمینواسیدی بر میزان فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانبرگ گیاه برنج تحت تنش شوری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام گرفت. این پژوهش به صورتفاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در سطوح مختلف شوری (صفر، ۴۰ و ۸۰ میلی مولار) و محلولپاشی کودهایآمینواسیدی (شاهد، آمینولفورته و فسنوترن) با سه تکرار در محیط هیدروپونیک مورد بررسی قرار گرفت. در این آزمایشصفات فیزیولوژیکی شامل عدد کلروفیلمتر، آنزیم کاتالاز و پراکسیداز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانسو مقایسه میانگین داده ها نشان داد که سطوح مختلف شوری از لحاظ آماری تأثیر بسیار معنیداری بر آنزیم کاتالاز وپراکسیداز داشت. درحالی که محلول پاشی کودهای اسیدآمینه در تمامی صفات مورد بررسی در سطح احتمال یک درصدمعنیدار بود. بیشترین فعالیت آنزیم کاتالاز در زمان کاربرد کود کود آمینولفورته در بالاترین سطح شوری مشاهده شد کهنسبت به شاهد از افزایش ۲۰ درصدی برخوردار بود. همچنین با افزایش سطح شوری فعالیت آنزیم پراکسیداز نیز روندافزایشی داشته است. نتایج نشان داد که کودهای آمینو اسیدی میتوانند اثرات زیانبار گونههای فعال اکسیژن را کاهش داده وباعث بهبود مقاومت گیاهچه در برابر شرایط شور شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.