مقاله تاثیر اسید مالیک و اسید آسکوربیک بر ماندگاری و خصوصیات کیفی گل بریده ی لیسیانتوس (.Eustoma grandiflorum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر اسید مالیک و اسید آسکوربیک بر ماندگاری و خصوصیات کیفی گل بریده ی لیسیانتوس (.Eustoma grandiflorum L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اسید مالیک و اسید آسکوربیک بر ماندگاری و خصوصیات کیفی گل بریده ی لیسیانتوس (.Eustoma grandiflorum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسید مالیک و اسید آسکوربیک بر ماندگاری و خصوصیات کیفی گل بریده ی لیسیانتوس (.Eustoma grandiflorum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر اسید مالیک و اسید آسکوربیک بر ماندگاری و خصوصیات کیفی گل بریده ی لیسیانتوس (.Eustoma grandiflorum L) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
لیسیانتوس یکی از گل های شاخه بریده مهم است و از جمله گل های غیر حساس به اتیلن بوده که کاهش عمرگلجایی آن بسته به انسداد آوندی می باشد. به منظور بررسی تاثیر اسیدهای طبیعی بر عمر گلجایی وخصوصیاتکیفی گل بریده ی لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum L.) مطالعه ای در قالب طرح بلوک های کاملاًتصادفی با ۷ تیمار اسید مالیک در ۳ سطح (۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر)، اسید آسکوربیک در ۳ سطح (۵۰،۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر) در کنار شاهد در ۴ تکرار و ۲۸ کر انجام شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها اثرتیمارهای فوق را بر صفا اندازه گیری شده در سطح ۱ یا ۰ درصد آماری معنی دار نشان داد. مقایسه ی میانگین تیمارها نشان داد که تیمار ۲۰۰ میلیگرم در لیتر اسید آسکوربیک بالاترین عمر گلجایی با ۱۵/۵۰ روز نسبت به شاهد (۸/۵۰ روز) داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.