مقاله تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه برنج :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی سه رقم برنج هاشمی، صمدی و شیرودی در رطوبت های ۱۰/۴، ۱۲/۵، ۱۴/۵ و ۱۶/۵ درصد بر مبنای وزن خشک و با سرعت های بارگذاری ۵، ۱۵، ۲۵ و ۳۵ میلی متر بر دقیقه و در ۶ تکرار در قالب آزمایش فاکتوریل در طرح پایه کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد که با افزایش رطوبت، نیروی گسیختگی و تغییر شکل در نقطه گسیختگی دانه کاهش می یابد . همچنین با افزایش سرعت بارگذاری نیروی گسیختگی افزایش و تغییر شکل در نقطه گسیختگی کاهش می یابد. علاوه بر این اثر متقابل سهتایی سرعت بارگذاری، رطوبت دانه و رقم در سطح احتمال ۵% برای نیروی گسیختگی معنی دار شده است و اثر اصلیاصلی رقم و اثر متقابل دو تایی سرعت بارگذاری و رطوبت دانه برای تغییر شکل در نقطه گسیختگی معنی دار شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.