تحقیق در مورد طراحی سایت فروشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد طراحی سایت فروشگاه دارای ۱۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد طراحی سایت فروشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد طراحی سایت فروشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد طراحی سایت فروشگاه :

 

مقدمه:

کمتر کاربر اینترنت را می‌توان یافت که تاکنون با صفحاتی با پسوند PHP برخورد نکرده باشد و البته این پسوند نامی آشنا برای طراحان و برنامه‌نویسان وب است.

   پی اچ پی (PHP) یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب است و کمتر خواسته‌ای در محیط وب وجود دارد که در PHP قادر به انجام آن نباشیم. از ایجاد یک صفحه ساده برای پردازش اطلاعات فرم‌ها، ارتباط با بانک‌های اطلاعات، کار با سوکت‌های TCP، پردازش فرمت‌های PDFوZIP و حتی تصویر بخشی از توانایی این زبان است.

تاریخچه

   پی اچ پی در سال ۱۹۹۴ توسط راسموس لردرف Rasmus Lerdorf و برای استفاده شخصی‌اش ایجاد شد.

او بعدها و در سال ۱۹۹۵ نسخه حرفه‌ای‌تر از مفسر زبان PHP به نام Version 2 PHP/FI را عرضه کرد، و در سال ۹۷ تعداد  سایت‌هایی که از PHP استفاده می‌کردند به بیش از ۵۰۰۰۰ رسید.

 امروزه نیز میلیون‌ها سایت از آن استفاده می‌کنند. سایت‌های مشهوری چون Alltheweb  و mamma از این زبان استفاده می‌کنند و حتی Yahoo نیز در حال شروع استفاده از این زبان برای توسعه وب سایت‌های خود است.

پی اچ پی زبانی برای همه سیستم عامل‌ها

   یکی از برترین مزایای زبان PHP سازگاری آن با اکثر سیستم عامل‌ها و نرم‌افزارهای وب سرور (مانند IIS و Apache) است.

 برخی از دیگر زبان‌ها و تکنولوژی‌ها مانند ASP محدود به سیستم عامل windows است و پشتیبانی از آن در دیگر سیستم عامل‌ها بسیار پرهزینه و محدود است، و برخی نیز مانند JSP مشکلاتی با برخی نرم‌افزارهای وب سرور دارد.

   ساختار و امکانات پی اچ پی به شکل مستقل از سیستم عامل شکل گرفته است و این بدان معنا است که به طور مثال برنامه‌نویس می‌تواند اسکریپت خود را تحت سیستم عامل ویندوز نوشته و تست کند و سپس آنرا بدون تغییر به سیستم عامل یونیکس یا لینوکس انتقال دهد.

   در PHP امکان استفاده از برخی از امکانات خاص سیستم عامل‌های مشهور نیز در نظر گرفته است که برای نمونه می‌توان از پشتیبانی از تکنولوژی DCOM و یا Windows API نام برد.

نسخه‌های جدید مفسر PHP سازگار با دیگر تکنولوژی‌های خاص وبسرورها مانند ISAPI نیز می‌باشد.

   بسیاری از ویرایشگرهای حرفه‌ای این زبان نیز یا رایگان هستند و یا با هزینه بسیار کم می‌توان آنها را تهیه کرد، در حالی که دیگر تکنولوژی‌ها، مثلاً تهیه پلاتفورم‌های جاوا هزینه هنگفتی دارد.

همچنین کار حرفه‌ای با تکنولوژی.NET نیز نیاز به تهیه Visual Studio.NET و پرداخت هزینه چند صد دلاری است.

PHP چیست؟

PHP یک زبان برنامه نویسی با کد باز (Open-Source) است که اگرچه در ابتدا صرفا جهت برنامه نویسی تحت وب تولید شد، امروزه کارآییهای فراوانی پیدا کرده است. PHP یک زبان تحت سرور است (Server-Side) که طبیعتا برای اجرا نیاز به یک برنامه سرویس دهنده وب (Web Server) دارد.

کسانیکه مانند خود من قبلا با PERL کار کرده اند و حالا قصد دارند با PHP کار کنند، احتمالا مثل من در ابتدا به مشکلاتی بر خواهند خورد اما مطمئن باشید که PHP را سریع خواهید آموخت.

آنچه به نظر من از خصوصیات خوب PHP بشمار می آید آن است که با وجود شباهت PHP با PERL، PHP پیچیدگیهای PERL را کمتر دارا می باشد. هرچند که قدرت PERL بر روی متن ها غیر قابل انکار است اما فراموش نکنید که PHP را صرفا برای محیط وب ساخته اند پس به اندازه کافی ( و حتی بیش از حد کافی ) امکانات کار با stringها را به شما ارائه خواهد کرد. فکر می کنم مقدمه چینی بیش از این هم حوصله شما را سر می برد و هم من را از موضوع دور می کند پس بر می گردیم به PHP.

برای شروع کار با PHP چه نیاز داریم؟

در سال ۱۹۹۴ PHP یجاد شد Rasmos Ladford ایجاد کننده اولیه آن بوده است ولی در طی زمان این برنامه توسط سایر متخصصین و برنامه نویسان تکمیل گردیده و به شکل کنونی آن در آمده است.

 تا کنون چهار بار به صورت اساسی باز نویسی شده است در دی ماه ۱۳۸۰ تقریبا حدود پنج میلیون مورد استفاده متفاوت قرار گرفته بود و در حال حاضر نیز این تعداد به سرعت در حال افزایش است.

PHP برنامه ای است که محتوای آن باز بوده (OPEN SOURCE) و استفاده کنندگان از آن می توانند نحوه کار کرد و متن برنامه را مشاهده نموده و یا تغییراتی را به دلخواه انجام دهند دسترسی به این برنامه به صورت مجانی بوده و مبلغی از بابت استفاده به کسی پرداخت نمی گردد.

PHP ابتدا به معنای صفحه اصلی شخصی (Personal Home Page) بود ولی اکنون با اعمال تغییراتی که جهت هماهنگی با GNU انجام پذیرفته است به معنی پردازنده فوق العاده می باشد.

PHP برای اجرا نیاز به یک Web-Server دارد. دم دست ترین Web-Server برای شما احتمالا IIS خواهد بود، چرا که با استفاده از سی دی Windows قابل نصب است.

شاید بهتر باشد از Apache به عنوان Web-Server استفاده کنند. (البته اگر از حق هم نگذریم Apache خیلی از IISبهتره!!!)

اگر Web-Server مورد علاقه شما به درستی بر روی دستگاه شما نصب شده است، حالا نیاز دارید که PHP را بر روی آن نصب کنید. برای بدست آوردن کد PHP از آدرس http://www.php.net/downloads.php استفاده کنید.

طبیعتا برای مشاهده نتیجه اجرای فایلهای PHP نیاز به یک مرورگر وب (Web Browser) دارید که مسلما رایجترین آن Internet Explorer است.

برای درست کردن هر فایل PHP هم نیاز به یک ویرایشگر ساده متنی دارید (مثلا Word pad یا Note pad ) توجه کنید که از ویرایشگرهای حرفه ای مانند Microsoft Word نمی توانید استفاده کنید زیرا این ویرایشگرها از کاراکترهای پنهانی فراوانی استفاده می کنند که در هنگام ذخیره فایل متنی این کاراکترها هم ذخیره خواهند شد که باعث عدم اجرای دستورات PHP می شوند.

پی اچ پی چگونه کار می‌کند؟

   نوشتن یک برنامه پی اچ پی شبیه ایجاد یک صفحه HTML است و تنها با این تفاوت که کدهای این زبان در داخل صفحات و دربین کدهای HTML درج می‌شود و البته طبیعی است که یک فایل پی اچ پی می‌تواند تنها شامل کدهای PHP باشد.

با توجه به این که PHP یک زبان طرف سرویس‌دهنده است، و بنابراین برای اجرا، اسکریپت‌های آن باید آنها را به کامپیوتر سرویس‌دهنده وب (مانند سیستم Windows 2000 و نرم‌افزار IIS) انتقال دهیم و حالا با تایپ نام فایل آن در گردشگر اینترنت می‌توانیم آنرا اجرا و خروجی احتمالی را مشاهده کنیم.

طبیعی است که در سمت سرویس‌گیرنده (کاربر سایت)امکان مشاهده کدها وجود ندارد.

   پس از درخواست برای اجرای یک اسکریپت PHP فایل حاوی کدهای PHP به برنامه مفسر PHP انتقال داده شده(معمولا php.exe) و این برنامه بعد از تفسیر واجرای اسکریپت ،نتیجه را به سمت کاربر می‌فرستد.

   در زیر نمونه‌ای از یک اسکریت ساده PHP درج شده است. این برنامه پیغام ارسالی

توسط کاربر را می‌گیرد (این پارامتر می‌تواند توسط یک فرم یا در نوار آدرس گردشگر اینترنت  تایپ شود) و آن را در قالب HTML برای کاربر ارسال می‌کند.

کد HTMLنتیجه حاصل که کاربر امکان مشاهد آنرا دارد
http://www.mysite.com/test.phpmessage=hello

اسکریت PHP که در سمت سرویس دهنده اجرا می‌شود

<HTML>
<BODY>
hello
</BODY>
</HTML>

<HTML>
<BODY>
<php
echo $_GET[‘message’];>
</BODY>
</HTML>

سرعت بالای تفسیر و اجرای PHP

   پی اچ پی یکی از سریع‌ترین زبان‌ها در نوع خود است. تفسیر و اجرای یک اسکریپ php به طور متوسط تا سه و چهار برابر یک اسکریپ ASP است. (البته باید در نظر داشته باشیم که IIS با Cach اسکریپت‌های ASP سرعت اجرای آنها را در دفعات بعد بالا می‌برد)

   همچنین در ASP استفاده زیادی از اشیا COM می‌شود که باعث کاهش سرعت و مصرف منابع سیستم می‌شود در حالی که در PHP بسیاری از امکانات و حتی برقراری ارتباط با یکی محبوب‌ترین نرم‌افزار مدیریت بانک‌های اطلاعاتی (mySql به صورت توکار نهاده شده است.

   شرکت Zend که تهیه کننده فعلی موتور مفسر و پشتیبانی کننده آن است، محصولات دیگری را نیز در جهت بهینه کردن سرعت اجرای PHP ارائه کرده است این محصولات با افزایش سرعت تفسیر و همچنین ذخیره کردن نتیجه تفسیر (Cash) باعث افزایش چندین برابر اجرای آن می‌شوند.

ساختار مناسب و امکانات بالا در PHP

کمتر نیازی در برنامه‌نویسی تحت وب وجود دارد که در PHP امکان رفع آن نباشد.

 پی اچ پی شامل کتابخانه‌ای غنی از توابعی است که امکان پردازش اطلاعات فرم‌ها، کار با بانک‌های اطلاعاتی، فایل‌های متنی و باینری، فایل‌های گرافیکی، PDF ، ZIP و پروتکل‌های TCP ، FTP ، DNS ،SMTP و; را برای برنامه‌نویس فراهم می‌کند، این را مقایسه کنید با ASP که به طور مستقل امکان Upload File ،ارسال ایمیل یا کار با فایل‌های باینری را ندارد.

   همچنین PHP یکی از بهترین پشتیبانی‌ها را از نرم‌افزارهای بانک اطلاعات دارد. mySql,Sql Server,mSql,dBase,Oracle,IBM DB2,PostgreSQL,InterBase و بسیاری از نرم‌افزارهای دیگر در پی اچ پی قابل استفاده هستند و البته امکان کار با ODBC و COM برا ی استفاده از بانک‌های Ms Access و دیگرمحصولات نیز هست.

   قدرت زبان پی اچ پی تنها در کتابخانه توابع آن نیست، پشتیبانی بسیار خوب از برنامه‌نویسی شیءگرا (OOP) و کار آسان و سریع با متغیرها از مزایای دورنی این زبان است.

معایب

   نحو (syntax) زبان PHP بسیار شبیه زبان C++ و Perl است. این اگر چه باعث استقبال از این زبان توسط برنامه‌نویسان C و یا Perl شد، اما این نحو برای بسیاری از طراحان صفحات وب چندان آسان نیست و بسیاری معتقد هستند که تکنولوژی ASP و زبان VBScript آسانتر و قابل درک‌تر است و همچنین JSP و زبان جاوا نیز به دلیل محبوبیت و ساختار قدرتمند آن مورد توجه است.

   یک اشکال دیگر PHP عدم پشتیبانی خوب آن از یونیکد و به خصوص زبان فارسی است، حتی آخرین نسخه‌های این زبان نیز امکان سورت(Sort) صحیح متون فارسی را ندارد. البته این اشکال با کامپایل مجدد یا کمی برنامه‌نویسی قابل حل است.

توضیحات برنامه نویس در حین برنامه نویسی (Comments )

مانند تمام زبانهای برنامه نویسی دیگر، می توانید توضیحات خود را برای آسان کردن رجوع های بعدی در PHP داشته باشید. به این منظور می توانید از // یا # برای بازداشتن PHP از انجام پردازش بر روی متن روبروی آن استفاده کنید. اگر می خواهید بیش از یک خط را زیر پوشش Comment خود قرار دهید، آن را در بین علامتهای /* */ قرار دهید.

عملگرهای ریاضی در PHP

عملگرهای ریاضی در PHP طبق جدول زیر می باشند.

مثال

نام

عملگر

$a + $b

جمع

+

$a – $b

تفریق

$a * $b

ضرب

*

$a / $b

تقسیم

/

$a % $b

باقیمانده

%

توجه: همانند زبانهایی مانند C در اینجا هم می توانیم از عملگرهای پیشوندی مانند $a+=$b یا $a++ استفاده نماییم.

عملگرهای رشته ای در PHP

یک عملگر رشته ای مهم در PHP وجود دارد و آن نقطه (.) می باشد. این عملگر باعث به هم چسبیدن دو رشته مجزا می گردد.

توجه: از عبارت.= می توانید استفاده نمایید.

متغیرها در PHP

در زبان PHP باید قبل از هر متغیر یک علامت $ قرار دهید. در واقع PHP از روی علامت $ تشخیص می دهد که متغیرهای برنامه شما کدامند.

اگر تاکنون با زبانهای برنامه نویسی مانند C، C++، Pascal و مانند اینها کار می کرده اید، احتمالا انتظار دارید انواع مختلف متغیرها اعم از Integer، Real، Float و غیره را برایتان معرفی کنم. اما احتمالا خوشحال خواهید شد که بدانید نوع متغیرها برای PHP اهمیت ندارد. کافیست متغیری را نامگذاری کنید و سپس هر مقدار، از هر نوع و به هر اندازه که می خواهید در آن قرار دهید. سوالی که پیش خواهد آمد احتمالا “نحوه عمل PHP با این متغیرهای همه منظوره” است.

توجه شما را به دو نکته جلب کنم:

۱-     متغیرها در PHP نسبت به کوچکی و بزرگی حساسیت دارند (Case Sensitive ). یعنی به عنوان مثال متغیرهای my_var و My_Var و MY_VAR از نظر زبان PHP با هم متفاوت هستند.

۲-     متغیرها می توانند نامهایی با حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و همینطور Underscore (خط فاصله پیین) را اخذ نمایند.

 استفاده از اعداد به شرطیکه اولین حرف متغیر نباشند نیز مجاز است. (یعنی مثلا $s12 و $S_1 به عنوان نام متغیر مجاز است اما $۱s2 مجاز نمی باشد.) به شما به عنوان یک برنامه نویس که به تازگی شروع به کار با PHP نموده است پیشنهاد می کنم که از استفاده از Underscoreها نیز در ابتدای نام متغیرهای خود اجتناب ورزید.

بعدها خواهیم دید که بسیاری از متغیرهایی که PHP خود از آنها استفاده می کند دارای Underscore در ابتدایشان می باشد.

در صورتیکه عددی را بصورت عادی و بدون علامت نقل قول (” “) به یک متغیر نسبت می دهیم، PHP می تواند با آن هم بصورت عدد و هم بصورت رشته برخورد نماید.

 در صورتیکه یک مقدار را در داخل ” ” قرار دهیم، اگر در ابتدای آن یک عدد وجود داشته باشد، PHP می تواند در مقابل عملگرهای ریاضی با آن عددها همچون اعداد عادی برخورد نماید و در مقابل عملگرهای رشته ای به عنوان رشته.

مزایا و معایب HTML و Flash

اگر سایت به صورت HTML (همانند این صفحه) نوشته شود، حین خوانده شدن توسط بازدیدکنندگان به سرعت بسیار بالاتری نسبت به نوع FLASH آن مشاهده می شود به لحاظ سرعت پائین اینترنت در ایران (شاید شما دارای اینترنتی با سرعت بسیار بالا داشته باشید لیکن به این نکته توجه فرمائید که شما سایت را برای سایرین ارائه می کنید نه خودتان) ما این نوع سایت را توصیه می کنیم. موتورهای جستجوگر نظیر google و yahoo و altavista و teoma alltheweb netscape yahoo search; به راحتی می توانند محتویات سایت شما را بخوانند که این امر نیز یک نکته مثبت برای نوع HTML می باشد. این نوع قابلیت تغییر بسیار بالا و آسانی دارد که این امر نیز یک نکته مثبت برای آن محسوب می شود.

از طرفی HTML دارای معایبی نیز می باشد. بازدید کننده به راحتی می تواند مطالب و تصاویر و حتی نوع طراحی سایت شما را ذخیره نماید. لذا اگر تصویری را که مایل نیستید بدون اجازه شما به سرقت برود میتوانید آنرا به صورت Flash در سایت قرار دهید بدین ترتیب بازدید کننده نمی تواند خود تصویر را ذخیره نماید بلکه در صورت وقوف کافی به HTML تمامی Flash که سایر افکتها و نیز آرم و آدرس سایت شما هست را ذخیره و یا استفاده نماید.

:    Php  قابلیتهای     

بزرگترین رقبای PHP در حال حاضر Perl, Microsoft Active Server Pages (ASP), Java Server Pages (JSP), Allaire Cold Fusion می باشد.

در مقایسه با محصولات مذکور PHP دارای مزایای قابلیت های

 ویژه زیر است  :

کارایی بسیار بالا

PHP بسیار کاراست به نحوی که با استفاده از یک سرور ارزان قیمت می توانید روزانه به میلیونها مراجعه کننده خدمت ارائه کنید.

با استفاده از ملاکهای ارائه شده توسط Zend Technologies ارائه شده است ( http://www.zend.com/ ) به لحاظ کارایی PHP رقبای خود را بسیار زیاد پشت سر گذاشته است.

قابلیت اتصال به تعداد زیاد و متفاوت بانکهای اطلاعاتی

PHP به بانکهای متفاوتی قابلیت اتصال دارد علاوه بر MySQL به بانکهای اطلاعاتی PostgreSQL, mSQL, Oracle dbm, filePro, Hyperware, Interbase, Sybase نیز قابلیتهای اتصال را دارا می باشد

شما می توانید به هر سیستم عاملی که ODBC را ارائه می دهد PHP را برای آن بانک استفاده نمایید. که سیستم عامل ویندوز و نیز محصولات آن نیز در این دسته است.

دارا بودن دستورات غنی برای استفاده های لازم در سایتها

به دلیل این که PHP برای استفاده سایتها طراحی و نوشته شده است برای کاربردهای متفاوت که در سایتها مورد نیاز می باشد توابع بسیار غنی در آن موجود می باشد. با چند دستور کوتاه می توان عکسی را با فرمت GIF و یا PNG رسم نمود یا اینکه به شبکه دیگری وصل شده و یا ایمیل های متعددی را ارسال نمود و با Cookies کار کرده و یا فایلهای PDF ایجاد نمود.

هزینه تامین و نگهداری بسیار پایین برای این برنامه

PHP به صورت مجانی ارائه می شود و در سایت

http://www.torkiye.com/redirect.phphttp://www.php.net

آخرین نسخه آن قابل داونلود می باشد.

سهولت استفاده و آموزش آن

نحوه نگارش و دستورات PHP تشابهات بسیار زیادی با زبان C و Perl دارد. اگر با زبانهای C ویا Perl یا C++, Java آشنائی داشته باشید به راحتی می توانید PHP را فراگیرید.

قابلیت تغییر و حمل آن

PHP با سیستمهای عامل متعددی سازگار است. سیستمهای عامل مجانی مشابه Unix مانند Linux و FreeBDS و سیتمهای تجاری مشابه Unix مانند Solaris و IRIX و نیز با سیستم عامل Microsoft Windows سازگاری دارد. جالب اینجاست که در اغلب موارد بدون نیاز به تغییر در متن برنامه میتوانید آن را در تمامی سیستمهای عامل مورد استفاده قرار دهید.

ارائه شدن متن برنامه

متن کامل برنامه در اختیار تمامی مصرف کنندگان PHP قرار گرفته است و آنان نیز می توانند تغییرات مورد نیاز خویش را در آن اعمال نمایند و لزومی جهت تماس با شرکت تولید کننده آن وجود ندارد.

MySQL چیست؟

MySQL بانک اطلاعاتی بسیار سریع و امن RDBMS است. یک بانک اطلاعاتی هرگونه داده را ذخیره نموده و قابلیت جستجو و فراخوانی اطلاعات را به کاربران ارئه می کند. MySQL قابلیت آن را دارد که همزمان به چندین کاربر اجازه کاربا سرعت زیاد دهد. همچنین قادر است به کاربران مجاز و یا غیر مجاز اجازه استفاده از منابع متفاوت را ارئه دهد. بدین دلیل MySQL بانک اطلاعاتی با کاربران زیاد و کانالهای متفاوت می باشد. MySQL زبان استاندارد جهانی بانکهای اطلاعاتی ( SQL ( Structured Query Language را به کار می گیرد. به رغم استفاده از MySQL در سال ۱۳۷۵ کار بر روی آن از سال ۱۳۵۸ شروع شده است.

سرعت بالای MySQL در مقایسه با رقیبانش غیر قابل انکار می باشد. سایر مزایای MySQL مشابه مزایای PHP می باشد. که ذکر گردیده است.

آموزش برنامه نویسی شیء گرا با PHP

کلاسها (Classes)

یک کلاس تعریف یا نمای یک نوع خاص داده است و کلاسها به عنوان روشی برای حالت دادن به تمام انواع متفاوت اشیاء و سیستم شما عمل می‌کنند. هنگامی‌که می‌خواهیم یک شیء جدید را تعریف کنیم ، ابتدا از کلمه کلیدی class برای تعریف آن ، پیش از استفاده از آن در اسکریپت‌های PHP خود استفاده می‌کنیم. تفاوت واضح یک کلاس و یک شیء این است که کلاس‌ها اشیایی را تعریف می‌کنند که در برنامه‌هایمان به کار می‌بریم. پیش از آن که درباره روش ساخت یک کلاس صحبت کنیم ، می‌خواهیم شروع به تأمل کنید که یک کلاس نمایشی از یک ایده است. مهم است که هنگامی‌که کلاس‌های خودتان را طراحی می‌کنید. آنها یک هدف را دنبال کنند و تمامی‌رفتاری را که از آن ایده انتظار می‌رفت را فراهم کنند.

یک کلاس در PHP حاوی سه کامپوننت اصلی است : members (اعضاء) که به آنها به عنوان داده یا صفت اشاره می‌شود) متدها ، و Consructor یک عضو members تکه‌ای از داده است که شیء در بر دارد. اشیاء می‌توانند هر تعداد عضو داشته باشند. برای مثال ، اگر قرار باشد اتومبیل را با استفاده از یک کلاس طراحی کنیم ، یک چرخ در حال دوران یا گیربکس باید به عنوان یک عضو از ماشین تعریف شوند.

متدها سرویس‌هایی هستند که شیء برای سرویس گیرنده‌هایش فراهم می‌کند که از اعضا داخلی آن استفاده می‌کنند و آنها را دستکاری می‌کنند. برای مثال ، اگر قرار باشد اتومبیل را با استفاده از یک کلاس طراحی کنیم ، یک چرخ در حال دوران یا گیربکس باید به عنوان یک عضو از ماشین تعریف شوند.

متدها سرویس‌هایی هستند که شیء برای سرویس گیرنده‌هایش فراهم می‌کند که از اعضا داخلی آن استفاده می‌کنند و آنها را دستکاری می‌کنند. برای مثال ، یک کلاس car می‌تواند یک متد را برای روشن کردن وسیله نقله و استفاده از چرخ در حال دوران در داخل آن فراهم کند.

یک Constructor متد خاصی است که شیء را درون وضعیت آماده آن معرفی می‌:ند. تنها یک Constructor برای یک شیء در PHP می‌تواند موجود باشد. در یک کلاس car ، افزودن بدنه ، موتور ، لاستیک‌ها ، گیربکس ، صندلی و غیره بر روی car با هم متفاوتند. هنگامی‌که سرویس گیرنده‌ها می‌خواهند از متدهای روی یک شیء استفاده کنند ، Constructor اطمینان می‌دهد که هر متد عملیات را با موفقیت به انجام خواهد رساند و نتیجه مورد انتظار را برخواهد گرداند. برای مثال ، برای روشن کردن رادیو درون اتومبیل شما ، باید یک رادیو نصب شده‌ باشد. در این نمونه ، Constructor مسئول اطمینان بخشیدن از این موضوع است که رادیو پیش از استفاده نصب شده است.

به غیر از مقدار دهی شیء به یک وضعیت آماده معتبر ، تفاوت اساسی دیگر این است که یک Constructor هیچ مقدار برگشتی صریحی ندارد. تمامی‌Constructor ها یک متغیر جدیداً اختصاص یافته را برای استفاده در برنامه شما بر می‌گردانند.

در نتیجه ، برگرداندن یک مقدار در Constructor کلاس ، غیرقانونی است. درباره استفاده از اشیاء در برنامه‌های شما ، در بخش بعدی بیشتر صحبت خواهیم کرد. اطمینان یافتن از طراحی مناسب اشیاء و Constructor های آنها ، مسئله‌ای است که توسعه دهندگان زیادی اغلب با آن روبرو می‌شوند. هنگامی‌که کلاس برنامه‌نویسان را وادار می‌کند که اعضای شیء را پیش از استفاده از متدهای خود تنظیم کنند یا هنگامی‌که کلاس برنامه‌نویس را وادار می‌کند تا از ترتیب خاصی ، هنگام فراخوانی متدهای شیء پیروی کند ، کد گیج کننده و مبهمی‌را ایجاد می‌کند. از OPP به این منظور استفاده می‌کنیم که به طور کلی از بروز چنین مسئله‌ای جلوگیری کنیم. اگر کلاس مهندسی شده است تا از Constructor های خود برای معرفی بخشهای کلیدی کلاس استفاده نکند ، اشکال از طراحی ضعیف ناشی می‌گردد. دوباره در همان تله گرفتار نشوید.

نحوه ساخت ، بارگذاری و اجرای یک فایل PHP چگونه از PHP و HTML در یک صفحه استفاده کنیم چگونه کدها را با استفاده از کامنتهای برنامه نویسی قابل فهم تر کنیم

 برای شروع یک TextEditor رو باز کنید. php هم مانند html مبتنی بر متن ساده است بنابراین از هر ادیتوری میشود برای ساخت فایل php استفاده کرد. مثلا Notepad

در صورتیکه php روی کامپیوتر خود نصب کرده اید ، فایل رو در وب سرور خود کپی کنید و آن را از طریق browser صدا کنید. و یا اینکه فایل رو در یک سایت با دسترسی PHP بارگذاری نمایید و آدرس آن را در browser تایپ کنید.

 در صورتیکه کدها خود را یعنی همان  چیزی که در ادیتور تایپ کردید رو روی صفحه دیدید. این بدان معنی است که وب سرور شما فایل php رو اجرا نکرده (یا php بر روی آن نصب نیست و یا پسوند فایل رو به درستی انتخاب نکرده اید.)

 دستور Print

این دستور در واقع نمایش دهنده است و هر چیزی که به آن بدهید را بر روی صفحه نمایش می دهد.

شما می توانید مقدار یک متغیر را نیز با استفاده از Print نمایش دهید.

ترکیب PHP و HTML در یک صفحه

 کدهای HTML به راحتی می توانند در کنار کدهای PHP کار کنند. در واقع سرور قبل از رسیدن به کد <php  همه کدها رو html فرض کرده و کدهای در داخل <,>

را به عنوان کد php می شناسد و بر روی آنها عملیات انجام می دهد.

گذاشتن Comment در میان کدها

comment در واقع جملاتی است که نویسنده برنامه در میان کدها می نویسد تا توضیحاتی باشد بر کد. به این صورت که اگه دفعه بعد خود نویسنده و یا کس دیگری کدها رو دید ، متوجه بشود که هر دستور برای چه چیزی نوشته شده است. (توصیه می کنم همیشه از comment استفاده کنید)

نحوه قراردادن commentهم به این صورت است که در اول خط از تگ  //  استفاىه کنید.

درباره متغیرها ( متغیر چیست و چگونه از آن استفاده کنیم)

 چگونه یک متغیر را تعریف کنیم و به مقدار آن دسترسی پیدا کنیم

 برخی از علمگرهای متداول

 چگونگی تعریف و استفاده از مقادیر ثابت

متغیر نگهدارنده ویژه ایست برای مقادیر. هر متغیر دارای یک نام است که با علامت $ در اول آن مشخص می شود. نام یک متغیر می تواند شامل حروف ، اعداد و _ باشد. نام یک متغیر نمی تواند شامل space و یا کارکاترهای غیر حرفی باشد.

توجه داشته باشید که ; در انتهای هر خط جزونام متغیر می باشد و در واقع نشان دهنده پایان جمله کد PHP است.

برای مقدار دادن به متغیر کافیست که آن را مساوی با مقدارش قرار دهید. به طور معمول شما در یک دستور php متغیر را تعریف می کنید و به آن مقدار می دهید.

نوع داده داخل متغیر DATA TYPE

انواع مختلف اطلاعات در یک متغیر می تواند ذخیره شود که در طول برنامه می توانید رفتارهای متفاوتی با آن نماببد.

برخی زبانهای برنامه نویسی شما را وادار می کنند که در ابتدا و در موقع تعریف متغیر نوع آن را نیز مشخص نمایید.

ولی در PHP لزومی به این کار نیست و نوع اولین مقداری که وارد متغیر شود ، به عنوان نوع متغیر شناخته می شود.

Type – Example – Description
Integer – 5 – A whole number
Double – 3.234 – A floating-point number
String – “hello” – A collection of characters
Boolean – true – One of the special values true or false
آرایه و OBJECT

جدول فوق انواع داده ها را نشان می دهد.
شما می توانید از دستور ()gettype برای مشاهده نوع یک متغیر استفاده کنید.

INTEGER یک عدد صحیح می باشد. به کلام ساده یک عدد بدون ممیز می باشد. STRING یک سری کاراکتر می باشد. وقتی در PHP با STRING کار می کنید باید حتما اطراف آن از ” و یا ‘ استفاده شود.

 DOUBLE یک عددی است که ممیز نیز دارد.

 BOOLEAN یا TRUE است و یا FALSE.

تغییر با استفاده از دستور() settype

در PHP با استفاده از دستور settype() شما می توانید نوع یک متغیر را تغییر دهید. برای این کار باید نام متغیر و نوع متغیر که می خواهید به آن تغییر یابد را در بین پرانتز و با فاصله یک کاما در بینشان مشخص نمایید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.