مقاله مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه صفات زراعی ارقام طارم محلی، حسنی و عنبربو در شرایط نرمال و شور :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور ارزیابی ارقام طارم محلی، حسنی، عنبربو در دو منطقه شور و نرمال، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۶تکرار در آمل و ۹ بلوک در جویبار (شور) در سال زراعی ۱۳۹۳ اجرا شد. ۱۶ تا تک بوته در آمل و ۳۶ تک بوته در جویبار باتراکم ۲۵×۲۵ در تاریخ ۹۳/۲/۲۱ نشاکاری شد. صفات تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، ارتفاع گیاه، تعداد خوشه در کپه، طول خوشه، تعداد دانه پر، پوک و کل دانه در خوشه و عملکرد در واحد سطح اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب نشان دادکه اثر رقم و منطقه بر تمام صفات مورد اندازه گیری شده در سطح یک درصد معنی دار بود ولی اثر رقم در منطقه به جز برصفات ارتفاع و تعداد خوشه در کپه، بر سایر صفات در سطح یک درصد معنی دار بود. صفات ارتفاع بوته، تعداد خوشه در کپه،تعداد دانه پر در خوشه و تعداد کل دانه در خوشه در مقایسه مکان نرمال با شور کاهش یافتند ولی تعداد دانه پوک در خوشه وتعداد روز تا ۵۰ % گلدهی افزایش یافتند. بیشترین عملکرد برنج در منطقه شور با ۱۵۰۶ کیلوگرم در هکتار متعلق به رقم طارممحلی و کمترین آن مربوط به رقم عنبربو بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.