مقاله بررسی اثرذرات نانو کلی بر خواص مکانیکی و نفوذ پذیری فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه به


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرذرات نانو کلی بر خواص مکانیکی و نفوذ پذیری فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه به دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرذرات نانو کلی بر خواص مکانیکی و نفوذ پذیری فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه به  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرذرات نانو کلی بر خواص مکانیکی و نفوذ پذیری فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه به،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرذرات نانو کلی بر خواص مکانیکی و نفوذ پذیری فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه به :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی اثر نانو ذرات رس بر خواص مکانیکی ، عبور دهی نسبت به بخار آب و اکسیژن روی فیلمهای موسیلاژ دانه به می باشد. در این تحقیق فیلمهای صمغ دانه به با غلظت ۱۰ % با نانو ذرات رس در غلظت های ۱۵ و ۱ و ۱۵ و ۲% با استفاده از روش کاستینگ تهیه شد. با توجه به بررسی های انجام شده، فیلمهای حاوی صمغ دانه به و نانو رس قابلیت به کارگیری به عنوان بسته بندی فعال در صنایع غذایی را دارا می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.