مقاله بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار کشاورزی و نحوه جلوگیری از اثرات مخرب این عوامل در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار کشاورزی و نحوه جلوگیری از اثرات مخرب این عوامل در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار کشاورزی و نحوه جلوگیری از اثرات مخرب این عوامل در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار کشاورزی و نحوه جلوگیری از اثرات مخرب این عوامل در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار کشاورزی و نحوه جلوگیری از اثرات مخرب این عوامل در سال ۱۳۹۰ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مقدمه:با توجه به افزایش بی رویه جمعیت و پیش بینی انجام شده مبنی بر رسیدن جمعیت دنیا به مرز ۱۵ میلیارد نفر در سال ۲۰۲۰ و ضرورت تأمین غذا و انرژی توسط کشاورزان لازم است اولاً خود کشاورز از سلامتی کامل برخوردار باشد و ثانیاً محصول غذایی سالم و بهداشتی به جامعه عرضه گردد . بخش کشاورزی از دیرباز فاقد تسهیلات بهداشتی لازم بوده و امروزه که نیاز بشر تکنولوژی را وارد این حرفه نموده و به کارگیری انواع آفت کش ها بهداشت کشاورزان را به مخاطره انداخته آفت کش ها بهداشت کشاورزان را به مخاطره انداخته است، این کمبود بیشتر احساس می شود. نکته حایز اهمیت این است که در بخش کشاورزی بهره وری اصلی با نیروی انسانی است . این امر برخلاف بخش های صنعتی است که در آن تکنولوژی و ماشین آلات توانسته تا حدود زیادی جایگزین نیروی انسانی شود . همین امر باعث شده تا توجه به دانش گروههای بهره ور بخش کشاورزی نیز از درجه اهمیت زیادی برخوردار باشد . در حال حاضر آموزش گروه های مرتبط با بهداشت کشاورزی شامل بهورزان، مروجین مددکاران ترویجی و پزشکان و نیز معاینات کشاورزان توسط پزشکان خانواده در کشور انجام می گیرد. اگر برنامه ریزی جهت پیشگیری از عوارض ناشی از کار بر سلامت کشاورزان مبتنی بر دانسته ها و نظر خود کشاورزان صورت پذیرد، علاوه بر کارآیی بیشتر رضایت مندی آ نها را نیزدر پی خواهد داشت .تعیین میزان آگاهی و عملکرد کشاورزان در جهت برنامه ریزی مطلوب برای ارتقاء سطح آگاهی آنان کمک شایانی می نماید .روش بررسی: این مطالعه با روش cross-sectional صورت پذیرفت .در این پژوهش با هدف بررسی وضعیت آگاهی کشاورزان استان همدان در خصوص عوامل زیان آور محیط کار و اثرات مخرب این عوامل،تعداد ۲۰۰ نفر کشاورز مورد بررسی قرار گرفتند.جهت این تعداد کشاورز پرسشنامه ای استاندارد توسط فرد پرسشگر به صورت مصاحبه با کشاورز تکمیل شده، و در نهایت اطلاعات پرسشنامه ها وارد نرم افزار spss ورژن ۱۶ گردید. یافته ها: با توجه به نتایج حاصل از این پژوهش مشخص گردید که کم ترین میزان اطلاعات و آگاهی کشاورزان با توجه به سوالات پژوهش مربوط به بیماریهای ناشی از کار و رعایت اصول ایمنی در ادوات کشاورزی و کار با این ادوات می باشد. بیشترین اطلاعات کشاورزان مربوط به وسایل حفاظت فردی و نحوه استفاده از این وسایل و اصول سم پاشی صحیح می باشد. نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش می توان به این نتیجه رسید که آگاهی کشاورزان در خصوص بهداشت حرفه ای به خصوص بیماری های ناشی از کار نا کافی بوده که لازم است در این خصوص برنامه ریزی لازم صورت گیرید و در آموزشهای کشاورزان این موارد بیشتر مورد تاکید قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.