مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD ) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD ) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سه نمونه از گیاه دارویی شیرین بیان از سه منطقه استان مرکزی جمع آوری شد و مورد ارزیابی ژنتیکی قرار گرفتند. در تجزیه داده های بدست آمده درصد چند شکلی ۹۳/۱۰ % و تعداد لوکوس پلی مرف ۲۷ بدست آمد. بیشترین تشابه بین اکوتیپ های خمین و تفرش که معادل ۰/۵۶۵ می باشد. کمترین میزان تشابه را اکوتیپ های خمین و اراک دارا می باشند که برابر ۰/۱۱۵ می باشد. به طورکلی بررسی با استفاده از نشانگر رپید نشان داد که این نشانگر در شناسایی نواحی چند شکلی و تخمین فاصله ژنتیکی و مدیریت ژرم پلاسم می تواند مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.