مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر برخی متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (. Melissa officinalis L ) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
بادرنجبویه گیاهی دارویی است که اسانس آن کاربرد فراوانی در صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی داشته و همچنین دارای ترکیب اسید رزمارینیک میباشد که امروزه بر علیه ویروس HIV1 و درمان بیماری ایدز مورد استفاده قرار میگیرد. در این تحقیق اثر کودهای آلی(کود گاوی، گوسفندی، ورمی کمپوست و خاکبرگ) و محلول پاشی با اسید سالیسیلیک (SA) در غلظت های ۰و ۲-۱۰ و ۴-۱۰ و ۶-۱۰ مولار بر روی درصد اسانس و برخی متابولیت های ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه بررسی شد. آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به صورت گلدانی صورت گرفت. متغیرهای اندازه گیری شده شامل درصد اسانس، میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی بود. اسانس گیری توسط کلونجر و میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی توسط اسپکتروفتومتر انجام گرفت. نتایج نشان داد کودهای آلی و کاربرد اسید سالیسیلیک بر درصد اسانس، میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی تفاوت معنی داری داشت. بر اساس نتایج مقایسه میانگین ها، حداکثر درصد اسانس(۰/۵۳۶ درصد) در تیمار کود گاوی و غلظت ۲-۱۰ مولار SA و کمترین مقدار آن (۰/۲۰۳ درصد)مربوط به تیمار کودهای گاوی و گوسفندی بدون کاربرد SA بدست آمد. بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به تیمار ورمی کمپوست بدون کاربرد اسید سالیسیلیک (۷۶/۱۶ درصد) و کمترین مقدار آن به تیمار کود گاوی و اسید سالیسیلیک ۲-۱۰ مولار(۶۴/۰۷ درصد) حاصل گردید. در مجموع نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از کودهای آلی و اسید سالیسیلیک میتواند نقش موثری در افزایش عملکرد و تولید متابولیت های ثانویه در گیاه دارویی بادرنجبویه داشته باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.