مقاله تاثیر ورمی کمپوست و کودهای زیستی ریزوبیوم و فسفات بر عملکرد و برخی صفات کمی سویا در کشت دوم در خرم آباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ورمی کمپوست و کودهای زیستی ریزوبیوم و فسفات بر عملکرد و برخی صفات کمی سویا در کشت دوم در خرم آباد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ورمی کمپوست و کودهای زیستی ریزوبیوم و فسفات بر عملکرد و برخی صفات کمی سویا در کشت دوم در خرم آباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ورمی کمپوست و کودهای زیستی ریزوبیوم و فسفات بر عملکرد و برخی صفات کمی سویا در کشت دوم در خرم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ورمی کمپوست و کودهای زیستی ریزوبیوم و فسفات بر عملکرد و برخی صفات کمی سویا در کشت دوم در خرم آباد :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
امروزه استفاده از منابع مواد آلی و کود های بیولوژیک به طور روزافزون در حال گسترش است. به منظور بررسی اثر کود آلی ورمی کمپوست و کود های زیستی فسفات و باکتری ریزوبیوم بر رشد و عملکرد سویا در کشت دوم، آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در مرکز تحقیقات کشاورزی خرم آباد انجام گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اول سطوح مختلف کود ورمی کمپوست شامل صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ تن ورمی کمپوست در هکتار و فاکتور دوم تلقیح با کودهای بیولوژیکی که شامل تلقیح با بارور ۲ ،تلقیح با باکتری همزیست تثبیت کننده نیتروژن ، تلقیح توام با ب اکتری ها و عدم تلقیح بود. همچنین یک کرت به عنوان شاهد که در آن ۱۲۰، ۸۰ و ۴۰ کیلوگرم در هکتار به ترتیب اوره، سوپر فسفات تریپل و سولفات پتاسیم بکار برده شده و به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با تیمارهای قبلی مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که کاربرد ورمی کمپوست و تلقیح باکتری بر اکثر صفات اندازه گیری شده تاثیر معنی داری داشت. افزایش مصرف ورمی کمپوست و تلقیح توأم ریزوبیوم و بارور ۲ تاثیر مثبتی بر افزایش عملکرد دانه، تعداد غلاف در ساقه اصلی و فرعی و تعداد غلاف در متر مربع داشت به طوری که بیشترین عملکرد دانه با میانگین ۳۳۲۴/۹ کیلوگرم در هکتار از تیمار ۱۵ تن ورمی کمپوست در هکتار به دست آمد. نتایج نشان داد کمترین تعداد غلاف پوک در تیمار V4B4 به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.