مقاله مطالعه واکنش های مورفومتری عروسک پشت پرده (Physalis alkekeng) به کاربرد ترکیبی محرک های زیستی، IBA و اسید سیتریک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه واکنش های مورفومتری عروسک پشت پرده (Physalis alkekeng) به کاربرد ترکیبی محرک های زیستی، IBA و اسید سیتریک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه واکنش های مورفومتری عروسک پشت پرده (Physalis alkekeng) به کاربرد ترکیبی محرک های زیستی، IBA و اسید سیتریک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه واکنش های مورفومتری عروسک پشت پرده (Physalis alkekeng) به کاربرد ترکیبی محرک های زیستی، IBA و اسید سیتریک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه واکنش های مورفومتری عروسک پشت پرده (Physalis alkekeng) به کاربرد ترکیبی محرک های زیستی، IBA و اسید سیتریک :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی ترکیبی محرک های زیستی MOG ، هورمون اسید ایندول بوتریک و اسیدسیتریک بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه عروسک پشت پرده (alkekengi Physalis) آزمایشی در قالبطرح فاکتوریل با پایه بلو کهای کامل تصادفی در سا ل ۱۳۹۳ در مزرعه تحقیقاتی گروه پژوهشی کشت و توسعهپژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واقع در هلجرد کرج اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل ترکیبی ازسه منبع محرک زیستی با فورمولاسیون تجاری (اسید آمینه، آنزیم و ترکیب هیومیکی ۱ در غلظت های ۰ ، ۵ / ۰و ۱ %)، اسید ایندول بوتریک (۰ ، ۲۵ و ۵۰ پی پی ام) و اسید سیتریک (۰ و ۵۰۰ میلیگرم بر لیتر) بودند.محلول پاشی تیمارها از ۳۵ روز بعد از کاشت به فاصله زمانی ۱۲ روز یکبار و در ۴ مرحله انجام گرفت. چندینخصوصیت مهم مورفولوژیکی برای ارزیابی عکس العمل این گیاه به تیمارها اندازه گیری شدند. نتایج آزمایشنشان داد که اثر تیمارهای محلول پاشی بر صفات اندازه گیری شده در سطح احتمال ۱ % معنی دار بود . تیمارمحلول پاشی محرک زیستی، اسید ایندول بوتریک و اسید سیتریک در مقایسه با شاهد با افزایش توسعه ریشهکارایی مصرف آب و مواد غذایی توسط گیاه افزایش داد، به طوریکه بیشترین قطر ساقه (۱۰/۲ میلی متر)، قطرمیوه (۳۷ میلی متر) در تیما ر ۰/۵ و ۱ % بیومحرک ها و بالاترین وزن خشک اندام هوایی بدون میوه (۶۴/۹گرم) و وزن تر اندام هوایی بدون میوه ۵۳۹/۱ گرم) در ۱ % تیمار بیومحرک ها بدست آمد. بر اساس نتایج اینآزمایش به نظر می رسد که در مجموع، کاربرد اسیدهای آمینه می تواند نقش موثری در بهبود خصوصیاترشدی در این گیاه داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.