مقاله مقایسه میزان ترکیبات فنولی با استفاده از دو روش عصاره گیری و حلال های مختلف در پوست پسته (.Pistacia vera L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان ترکیبات فنولی با استفاده از دو روش عصاره گیری و حلال های مختلف در پوست پسته (.Pistacia vera L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان ترکیبات فنولی با استفاده از دو روش عصاره گیری و حلال های مختلف در پوست پسته (.Pistacia vera L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان ترکیبات فنولی با استفاده از دو روش عصاره گیری و حلال های مختلف در پوست پسته (.Pistacia vera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان ترکیبات فنولی با استفاده از دو روش عصاره گیری و حلال های مختلف در پوست پسته (.Pistacia vera L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گیاهان دارای گستره ای از ترکیبات فنولی از مولکول های ساده مانند اسیدهای فنولی تا مولکول هایی با درجه پلی مریزاسیون بالاتر مانندتانن باشند. فنول ها و پلی فنول ها در بافت های گیاهی بر سلامت و بهبود زندگی انسان و حیوانات اثر می گذارند برای مثال ترکیباتفنولی موجود در پسته مانند (anthocyanins, flavan-3-ols , proanthocyanidins flavonols, isoflavons, flavanonesstilbenes , phenolic acids) که اثر آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی و ضد میکروبی آنها شناخته شده است.هدف از انجام آزمایش این است (که با توجه به تولید انبوه ضایعات پوست پسته در کشور، امکان تولید صنعتی ترکیبات فنولی با توان فعالیت آنتی اکسیدان های طبیعیبررسی شود. در این آزمایش عصاره گیری با استفاده از دو روش خیساندن و استفاده از امواج فراصوت و چهار حلال (استون ۷۰ درصد، اتانول ۵۰ درصد، متانول ۵۰ درصد و آب) در دو رقم کله قوچی (P. vera cv. Kallehghuchi) و اوحدی (P.vera cv. Ohadi) انجام شد. نتایج این آزمایش نشان داد که کمترین و بیشترین میزان ترکیبات فنولی با استفاده از امواج فراصوت (۱۶/۲۶mg/g DW و ۱۷/۴۰) به ترتیب مربوط به حلال اتانول در رقم کله قوچی و حلال استون در رقم اوحدی و در روش خیساندن کمترین و بیشترین میزان ترکیبات فنولی (۱۶/۳۵mg/g DW و ۱۷/۲۶) به ترتیب طی عصاره گیری با آب مقطر در رقم اوحدی و حلال استون در رقم کله قوچی اندازه گیری شد. استخراج ترکیبات فنولی از پسته با افزایش قطبیت حلال کاهش پیدا کرد. شاخص قطبیت snyder’s برای استون ۷۰ درصد، اتانول ۵۰ درصد، متانول ۵۰ درصد و آب به ترتیب ۶/۵، ۷/۱، ۷/۸ و ۹ بود. بنابراین ترکیبات فنولی پسته اغلب قطبی با گروه های غیر قطبی هستند از این رو بیشترین میزان فنول در استون ۷۰ درصد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.