مقاله بررسی تاثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در عصر حاضر توسعه ی روزافزون فنآوری اطلاعات و ارتباطات و رشد تجارت الکترونیکی در اقتصاد جهان، اهمیت به کارگیریدارایی های نامشهود را در فرایندهای کسب وکار سازمان بییش از پیش نمایان می کند .دارایی های نامشهود منبع اصلی سود رقابتیسازمانی است. از این رو، محصول یک موسسه اقتصادی نه تنها بر منابع مشهود بلکه به دانش ودارایی های نامشهود، بستگی دارد.لذا هدف پژوهش حاضر، بررسی تأثیر دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامیواحد فومن و شفت است. روش این پژوهش بر مبنای هدف از نوع کاربردی، از حیث روش به دست آوردن داده ها از نوعتوصیفی – علی و از نظر نوع داده های گردآوری شده که به وسیله پرسشنامه به دست آمده اند، از نوع کمًی می باشد . تجزیه وتحلیل اطلاعات بدست آمده از اجرای پرسشنامه ها با استفاده از روش مدل سازی معادلات ساختاری و به کمک نرم افزار اسمارتپی . ال .اس در دو بخش مدل اندازه گیری و بخش ساختاری انجام پذیرفت در بخش اول ویژگی های فنی پرسشنامه به وسیلهشاخص های پایایی، روایی همگرا و روایی واگرا بررسی گردید و اصلاحات لازم صورت پذیرفت؛ در بخش دوم، ضرایبساختاری مدل برای بررسی فرضیه های پژوهشمورد استفاده قرار گرفتند . جامعه آماری پژوهششامل ۱۱۰ نفر از کارکنان بود کهبا استفاده از جدول مورگان و روش نمونه گیری به عنوان تصادفی، ۶۸ نفر حجم نمونه در نظر گرفته شد. نتایج پژوهش حاکی ازاین است که دارایی های نامشهود برگرایش به نوآوری سازمانی کارکنان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فومن و شفت تأثیرمثبت و معناداری دارد . این پژوهش می تواند به مدیران در شناسایی ضعف ها و قوت های ارتباطات افراد درون سازمان درجهت بروز رفتارهای نوآورانه کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.