مقاله تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خود پنداره و خودکار آمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه شهر هیرمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خود پنداره و خودکار آمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه شهر هیرمند دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خود پنداره و خودکار آمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه شهر هیرمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خود پنداره و خودکار آمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه شهر هیرمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خود پنداره و خودکار آمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه شهر هیرمند :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
واقعیت درمانی از جمله نظریه های است که تاکید بر رفتار کنونی افراد دارد،زیرا وقایع زمان گذشته، گذشته اند و تغییر در آنها ممکن نیست. وضع موجود و آینده قابل تغییر هستند. بنابراین با توجه به واقعیت درمانی میتوان به افراد آگاهی و شناختی نسبت به خودشان داد تا نسبت به آنچه انجام میدهند، مسئولیت پذیر باشند. هدف پژوهش حاضر، تاثیر واقعیت درمانی به شیوه گروهی بر خودپنداره و خودکارآمدی دانش آموزان پسر پایه دوم متوسطه بود. روش این پژوهش، از نوع شبه آزمایشی و به صورت پیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل انجام شد. جامعه پژوهشی در پژوهش حاضر، کلیه دانش آموزان پسر پایه دوم مقطع متوسطه در سال تحصیلی ۱۳۹۴-۱۳۹۳ شهر هیرمند را شامل می شود که بر اساس آمار ۲۲۰ نفر اعلام شد. آزمودنیها به روش نمونه گیری خوشه ای تک مرحله ای انتخاب شدند. بدین ترتیب از بین مدارس، ۲ مدرسه که هر کدام دارای ۱ کلاس و تعداد ۳۰ دانش آموز به طور کلی ۶۰ دانش آموز بودند، به صورت تصادفی انتخاب شدند. از این تعداد، ۳۰ دانش آموز در گروه کنترل و ۳۰ دانش آموز در گروه آزمایش قرار گرفتند. گروه آزمایش جلسات مشاوره با محوریت واقعیت درمانی را در ۱۲ جلسه ۴۵ دقیقه ای و در طی ۴ هفته توسط پژوهش گر دریافت کرد و بعد از پایان جلسات و تکمیل پرسشنامه ها توسط افراد گروه کنترل و گروه آزمایش، مورد مقایسه قرار گرفتند. ابزار اندازه گیری در این پژوهش شامل: پرسشنامه خودپنداره پی یر- هریس ( ۱۹۶۹ ) و خودکارآمدی موریس ( ۲۰۰۱ ) بود. نتایج بررسی نشان داد، مشاوره گروهی واقعیت درمانی به بهبود میزان خودپنداره و ارتقاء میزان خودکارآمدی اجتماعی دانش آموزان منجر میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.