مقاله مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر دارای ۸۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات طرح جامع فرودگاه رامسر :

بخش اول
بررسی وضعیت موجود
 
۱- بررسی وضعیت موجود

۱-۱- بازدید محلی،‌ مذاکره با رئیس و مسئولین فنی فرودگاه
فرودگاه در شمال شهرستان رامسر و در مرکز شهر و حاشیه دریای خزر در سال ۱۳۴۲ بصورت باند خاکی تأسیس و در سال ۱۳۴۷ عملیاتی گردیده است. این فروگاه توسط شرکت نفت و دولت تأسیس گردیده است. در گذشته استقبال بسیار خوبی از این فرودگاه بعمل می‌آمده است بطوری که روزی چهار پرواز در این فرودگاه انجام می‌‌شده است.
در حال حاضر باند فرودگاه آسفالت و دارای ۱۵۰۰ متر طول و ۴۵ متر عرض می‌باشد و از دو طرف باند پرواز نیز توسط جاده تنکابن  بلوار مرکز تفریحی فدک احاطه گردیده است و از انتهای باند هر دو سو کمتر از ۱۰۰ متر فاصله جهت تطویل و توسعه باند وجود دارد اطراف فرودگاه در سمت شمال شرقی پر از درختان میوه و مرکبات و باغهای شخصی می‌‌باشد و در سمت جنوب غربی نیز مناطق مسکونی در فاصله بسیار کمی از باند و فنس فرودگاه وجود دارند و فرودگاه کاملاً از هر سمت محاصره گردیده است و کار توسعه را با مشکلات زیادی مواجه خواهد نمود. در مذاکرات بعمل آمده با مسئولین فرودگاه این نکته مشخص گردید که فرودگاه بدلیل محدودیت اراضی و ملاحظات اقتصادی نتوانسته در مقیاس بالا به پردازش مسافر و بار بپردازد و بدلیل کمبود امکانات هوانوردی و غیر هوانوردی و قدیمی بودن دستگاهها و تجهیزات حتی قادر به ارائه خدمات مطلوب مخصوصاً در شرایط جوی و آب هوایی نامساعد نگردیده است.
قسمتی از تملک اراضی برای توسعه و تطویل باند صورت  پذیرفته‌اند که باعث امیدواری برای توسعه آتی می‌باشد البته بایستی به این نکته اشاره گردد که طرح  تطویل باند بسیار محدود بوده و بسیار پرهزینه و از لحاظ فنی نیز با مشکلات زیادی توام خواهد بود. در حال حاضر هدف از ادامه فعالیت این فرودگاه آن است که پروازهای داخلی مسافر به مقصد تهران در آن پردازش گردیده و جهت رونق و ازدیاد تعداد پرواز این فرودگاه در زمینه صادرات گل و محصولات کشاورزی و مرکبات و توسعه صنعت توریست گام برداشته شود. که در این صورت مسلماً با مرتب بودن پروازها می‌‌توان با توجه به اقلیم فرودگاه به آینده آن تا حدودی امیدوار بود. از کلیه ساختمانهای فرودگاه شامل ساختمان ترمینال،‌ برج مراقبت- ساختمان فنی- مهمانسرا- ساختمان ایمنی زمینی- ساختمان برق اضطراری و موتورخانه و محوطه‌های مربوطه، اراضی محدود فرودگاه در داخل و خارج فنس حفاظتی، پست نگهبانی در بدو ورود و منبع هوایی آب بازدید بعمل آمده و کیفیت کلیه این ابنیه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت که در بندهای بعدی مطالعات به آنها اشاره خواهد شد.

 
۱-۱-۱- کمبودها از دیدگاه کارکنان فرودگاه
–    قدیمی بودن دستگاههای ناوبری
–    آسفالت نامطلوب باند و توقفگاه هواپیما
–    کمبود خودرو فرودگاه
–    جاده حفاظتی کنار فنس بسیار نامطلوب و خاکی می‌باشد.
–    عدم وجود تسمه نقاله جهت انتقال بار مسافرین
–    ازدحام پرندگان مخصوصاً در فصل بهار و تابستان
–    جایگاه نامناسب و فرسوده شدن برج مراقبت پرواز و سیستم‌های ناوبری و پوسیده شدن کابلها

۱-۱-۲- کمبودها از دیدگاه اینجانب و استفاده‌‌کنندگان
–    نامناسب بودن فنس کشی فرودگاه
–    رویش گیاهان و بوته‌های بلند در جاده حفاظتی اطراف فرودگاه
–    نزدیکی منازل مسکونی اطراف به باند فرودگاه
–    فاصله بسیار اندک باند از ساحل دریای خزر
–    عدم وجود دیوار حفاظتی جهت جلوگیری از پیشروی آب به سمت فرودگاه
–    عدم وجود قسمت سوخت‌رسانی
–    عدم وجود هر گونه فعالیت بازرگانی در فرودگاه
–    عدم وجود تعداد مسافر کافی بدلیل گرانی بلیط، فاصله کم رامسر تا تهران و وجود راههای زمینی تا تهران از شهرستانهای چالوس- و لاهیجان که حوزه نفوذ فرودگاه محسوب می‌‌شود.
–    کوتاهی طول باند پرواز
–    وجود رودخانه‌‌ای در آستانه باند ۳۱ بفاصله تقریبی ۵۰ متر از اورران Over RUN باند

۱-۲- تعیین سطوح پایانه مسافری و کلیه ساختمانهای جنبی و عملیاتی و همچنین سطوح عوامل پرواز (باند و تاکسیوی و توقفگاه هواپیما)
فرودگاه رامسر کلاً یک فرودگاه غیرنظامی است و برای فعالیتهای نظامی ساخته نشده است و تا بحال برای اهداف مختلف توسط ارگانهای هواپیمائی مورد استفاده قرار گرفته‌ است. از جمله سازمانهایی که از این فرودگاه در طول چندین سال استفاده کرده‌اند می‌توان از شرکتهای هواپیمائی ذیل نام برد.
۱- کشاورزی ۲- هواپیمائی کشوری ۳- ایران ایر ۴- آسمان
به طور کلی در حال حاضر شرکت هواپیمائی آسمان عمل کننده اصلی در فرودگاه می‌باشد. مساحت اراضی فرودگاه ۷۵ هکتار می‌باشد  فرودگاه در شمال شهر رامسر قرار دارد نزدیکترین شهر به این فرودگاه چابکسر است که تا رامسر تا حدود ۱۱ کیلومتر فاصله دارد. فرودگاههای دیگر استان در حال حاضر شامل فرودگاه رشت و نوشهر می‌شوند که به ترتیب با این فرودگاه ۱۲۱ و ۸۵ کیلومتر فاصله زمینی دارند. فرودگاه رامسر کلاً در اختیار مدیریت این فرودگاه از لحاظ اراضی می‌باشد استفاده از اراضی فرودگاه رامسر به شرح ذیل است.

۱-۲-۱- ساختمانها
۱- مساحت پایانه مسافری                         ۱۵۷۴     متر مربع
۲- مساحت کابین کنترل و برج (در ابتدای باند ۳۱ قرار دارد)    ۲۷     متر مربع
۳- مساحت پاویون                            ۲۰۱     متر مربع
۴- مساحت ساختمان سپاه                         ۱۴۹    متر مربع
۵- مساحت نیروی انتظامی                         ۴۹۶    متر مربع
۶- مساحت ایمنی زمینی                        ۵۳۰    متر مربع
۷- مساحت مهمانسرا                            ۷۵     متر مربع
۸- مساحت خانه‌های سازمانی ۱۶ واحد                ۳۲۷۵    متر مربع
۹- مساحت ساختمان برق اضطراری                    ۲۹۷    متر مربع
۱۰- ساختمان NDB (مکان مناسب نبوده و نیاز به جابه‌جایی و در صورت VOR می‌تواند حذف گردد.)                            ۱۲    متر مربع
۱۱- مساحت پارکینگ ماشین‌آلات                    ۲۰۵    متر مربع
۱۲- ساختمان هواشناسی                        ۱۵۰    متر مربع
۱۳- ساختمان انبار تدارکات                        ۲۱۶    متر مربع
۱۴- ساختمان نقلیه اداره فنی                         ۹۰    متر مربع
۱۵- پلاژ (برای استفاده پرسنل) ۶ دستگاه                 ۳۶۰    متر مربع
۱۶- محوطه پارکینگ خودروئی                     ۳۸۷۵    متر مربع
۱۷- مساحت کل اراضی فرودگاه حدود                 ۷۵    هکتار
۱-۲-۲- سطوح عوامل پرواز (باند تاکسی وی و توقفگاه هوایی)
محوطه پروازی  فرودگاه رامسر در حالت فعلی شامل یک باند و یک اپرون و یک تاکسی وی به شرح زیر می‌باشد.
باند اصلی به طول ۱۵۰۰ متر و به عرض ۴۵ متر و مساحت اپرون ۶۵۰۰ مترمربع و تاکسیوی دارای مساحت ۲۴۸۴ متر مربع می‌باشد در سمت ۱۳ باند در THR چراغ نبر با WBAR پیش‌بینی شده است همچنین در طول ۱۵۰۰ متر باند در هر ۶۰ متر چراغ سفید نوع LIH پیش‌بینی شده و انتهای باند نیز با چراغ قرمز مشخص شده است برق اضطراری برای تمام چراغهای AD با فاصله زمانی ۱۵-۱۰ ثانیه تأخیر امکان پذیر است در بالای برج کنترل چراغ چشمک زن پیش‌بینی شده است.

۱-۳- جمع‌آوری آمار تعداد پرواز و نوع و ظرفیت هواپیما، تعداد مسافر و بار در سالهای گذشته

۱-۳-۱- روند ترافیک مسافرین هوایی فرودگاه
بر اساس امار متخذه از دو مرجع سازمان هواپیمائی کشوری (مرکز آمار و اطلاعات) و مسئولین فرودگاه تعداد مسافرین و تعداد پروازها در سالهای ۱۳۷۴ تا پایان سال ۱۳۸۰ بشرح جدول پیوست می‌باشد.
عملکرد مسافر- بار – پست – تعداد پرواز فرودگاه رامسر
سال    مسافر    درصد رشد %    تعداد پرواز    بار کیلوگرم    پست کیلوگرم
    بین‌المللی    داخلی    بین‌المللی    داخلی    بین‌المللی    داخلی    بین‌المللی    داخلی    بین‌المللی    داخلی
۱۳۷۴    –    ۱۰۰۰۱    –    –    –    ۲۰۹    –        –    –
۱۳۷۵    –    ۹۹۷۱    –    ۳/۰-    –    ۹۹    –    ۱        ۲
۱۳۷۶    –    ۱۰۵۳۵    –    ۷/۵    –    ۱۰۱    –            
۱۳۷۷    ۱۰    ۸۹۰۳    –    ۵/۱۵-    –    ۸۴    –    –        
۱۳۷۸    –    ۹۸۵۸    –    ۷/۱۰    –    ۱۰۲    –            
۱۳۷۹    –    ۸۰۶۲    –    ۲/۱۸-    –    ۸۱    –            
۱۳۸۰    –    ۱۰۶۱۰    –    ۶/۳۱    –    ۱۹۶    –            
جمع کل        ۶۷۹۴۰    –    –    –    ۸۷۲    –    ۱    –    ۲
 رشد میانگین                         ۱۴

۱-۳-۲- نوع و ظرفیت هواپیماها
فرودگاه رامسر در دوران قبل از انقلاب اسلامی روزانه حدود ۴ پرواز را پذیرا بوده است و در حال حاضر نیز هفته‌ای ۴ پرواز در روزهای دوشنبه،‌ چهارشنبه،‌ پنج‌شنبه و جمعه به مقصد تهران را پردازش می نماید و با توجه به طول باند هواپیماهای مورد استفاده فوکر ۲۸ با ظرفیت ۸۰ نفر مسافر را دارا می‌باشد و در ماههای مختلف از سال تعداد و ظرفیت مسافرین متفاوت بوده و معمولاً هواپیما با ظرفیت کامل ۱۰۰% و یا ۸۰% اقدام به پرواز می‌‌نماید.
بزرگترین هواپیمایی که در این فرودگاه عملیات پرواز را انجام داده است شامل هواپیمای C130 ، B737 مسافری ایران ایر در دوران قبل از انقلاب می‌باشد.

۱-۴- بررسی وضعیت اراضی حوزه داخلی فرودگاه و مساحت آن و راههای دسترسی به فرودگاه

۱-۴-۱- بررسی محدودیتها و امکانات توسعه آتی اراضی داخل و خارج فرودگاه
یکی از سئوالاتی که هر طرح جامعی پاسخگوی آن است،‌ چگونگی و امکان گسترش و توسعه احتمالی در افقهای زمانی متفاوت می‌‌باشد که البته در حین انجام این کار باید محدودیتها بررسی گردند و برای پاسخگویی به احتمال تقاضای گسترش، عوامل زیر را باید مورد نظر قرار داد که عبارتند از :
۱- شرایط زیست محیطی
۲- عوامل طبیعی و توپوگرافی منطقه
۳- روند توسعه شهری
۴- عملکرد در نظر گرفته شده برای فرودگاه
۵- امکانات اقتصادی و مالی
۶- وضعیت سیاسی و اجتماعی منطقه فرودگاه
اراضی داخلی فرودگاه رامسر متعلق به سازمان هواپیمائی کشوری بوده و اطراف آن را باغ مرکبات و در بخشی دریای خزر و در قسمتی دیگر جاده و بلوار مرکز تفریحی فدک و منازل مسکونی شخصی احاطه نموده است.

در داخل فنس فرودگاه چندین دستگاه پلاژ و ساختمانهای متروکه دیده می‌‌شود لازم به ذکر است که اخیراً چند باب باغ مرکبات خریداری و به امکانات فرودگاه افزوده شده است و در صورت توسعه و تطویل باند بایستی اراضی دو قسمت باند و در راستای آن را خریداری و با انحراف محور جاده تنکابن و یا با استفاده از تقاطع غیر هم سطح بتوان طرح تطویل باند را اجرا نمود.

اراضی داخلی عموماً پوشیده از پوشش گیاهی بوده و حتی تعداد زیادی درخت میوه نیز در محوطه و اطراف باند دیده می‌ شود. رودخانه نسبتاً عریضی در آستانه باند ۳۱ قرار داشته که از قسمت جنوبی به محوطه فرودگاه وارد گردیده و با فاصله بسیار اندکی از آستانه باند ۳۱ عبور نموده و به داخل دریای خزر می‌‌ریزد.
منازل مسکونی ضلع جنوب غربی فرودگاه نیز بسیار نزدیک به فنس فرودگاه بدون توجه به حریم فرودگاه ساخته شده و این ساخت و ساز نیز متعلق به چند سال گذشته بوده و خیلی قدیمی نمی‌ باشد در سمت شمال نیز مرکز تفریحی فدک متعلق به سپاه پاسداران کاملاً چسبیده به فنس فرودگاه می‌‌باشد و این همجواری خطرات زیادی را بدنبال خواهد داشت که نادیده گرفته شده و توسعه فرودگاه را با مشکل زیادی مواجه نموده است.
اراضی متعلق به فرودگاه حدود ۷۵ هکتار را شامل می‌شود و فرودگاه در دل و حاشیه شمالی شهر بنا گردیده و راه دسترسی آن از طریق بلوار منتهی به فرودگاه و جاده تنکابن – رامسر انجام می‌پذیرد.

۱-۴-۲- راههای دسترسی عمومی تسهیلات فرودگاه
این راهها عمدتاً دسترسی به پایانه و مسیر ورودی ساختمان هواشناسی و بخش‌های مختلف فرودگاه و خانه های سازمانی را میسر می سازند مسیر ورودی از طریق بلور منتهی به میدان شهید خلعتبری انجام گردیده و در ضلع شمال غربی میدان اراضی فرودگاه واقع گردیده است.
در داخل فرودگاه توسط خیابان کوتاهی به محوطه میدان اصلی مقابل پایانه مسافری و ساختمان هواشناسی می‌رسیم در سمت چپ خیابان ورودی دسترسیهای داخلی عموماً آسفالت بوده و از کیفیت نسبتاً خوبی برخوردار است.

۱-۴-۳- راههای دسترسی اختصاصی داخل محوطه فرودگاه
این راهها برای دسترسی ساختمانهای جنبی پایانه به محوطه باند و همچنین رساندن خدمات به محوطه باند پرواز و بعلاوه دسترسی به ساختمانها و تاسیسات جنبی فرودگاه که در محوطه پرواز قرار دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند این فرودگاه دارای جاده آسفالتی گشت زنی دور فرودگاه نبوده و بدلیل رویش گیاهان بسیار در اطراف در جاهایی اصلاً نمی‌‌توان فنس را مشاهده نمود.
ساختمان ایمنی زمینی و پلاژها در سمت شمالی باند قرار داشته و از طریق باند دسترسی انجام می‌پذیرد. در سمت آستانه باند ۱۳ و بلوار فدک یک باب درب اضطراری برای ورودی و خروج به فرودگاه موجود می‌باشد که مستقیماً به باند منتهی گشته و ارتباط از طریق باند انجام می‌پذیرد.

۱-۵- بررسی تسهیلات فرودگاهی به لحاظ آب و برق و تلفن،‌ ارتباطات، گاز و فاضلاب
۱-۵-۱- بررسی تأسیسات الکتریکی وضع موجود فرودگاه رامسر
متأسفانه به علت عدم وجود نقشه‌های تأسیساتی و عدم پاسخگوئی جامع از طرف مسئولین اطلاعات جمع‌آوری شده با وجود همکاری فوق‌العاده مدیریت محترم فرودگاه، کامل و جامع نمی‌باشد که با مراجعه و بررسی و بازدید از محل و تجهیزات گزارش مربوط به بررسی‌ها تأسیسات برق و مکانیک کامل خواهد شد به طور کلی مشخصات سیستم های مختلف برقی به شرح زیر می‌باشد.
– شبکه برق فشار متوسط ۲۰ کیلو ولت
الف- چگونگی تأمین و تحویل برق فشار متوسط از طرف برق منطقه‌ای
ب- سیستم توزیع شبکه ۲۰ کیلو ولت داخلی
ج- ترانسفورماتور قدرت ۲۰ کیلو ولتی
د- کابلهای ۲۰ کیلو ولت
– سیستم توزیع فشار ضعیف
الف- تابلوها
ب- کابلها
– شبکه برق ۳۳۰۰ ولت داخلی
الف- سیستم توزیع شبکه ۳۳۰۰ ولت
– سیستم روشنائی باند
الف- نوع چراغهای نصب شده
ب- ترانس چراغهای باند
ج- کابلهای باند
د- روشنائی اپرون
– سیستم برق اضطراری
الف- ظرفیت دیزل ژنراتور
ب- چگونگی تأمین برق اضطراری

۱-۵-۲- شبکه برق فشار متوسط ۲۰ کیلوولت
الف- چگونگی تأمین و تحویل برق فشار متوسط
شبکه تأمین برق فشار متوسط فرودگاه رامسر در حال حاضر از طریق یک خط هوائی ۲۰  کیلوولت رامسر- چابکسر تأمین می‌گردد به این صورت که از کنار جاده یک خط اختصاصی منشعب و به صورت یک شبکه هوائی به فرودگاه انتقال داده شده است.
ب- سیستم توزیع شبکه ۲۰ کیلو ولت
پس از منشعب شدن خط ۲۰ کیلو ولت از خط عبوری رامسر- چابکسر این انشعاب بوسیله یک شبکه هوائی وارد فرودگاه گردیده و توسط یک ترانسفورماتور ۵۰۰ کیلو وات فشار متوسط روغنی ۲۳۱/۴۰۰/۲۰۰۰۰ ولت ۵۰ هرتز وارد ساختمان برق اضطراری و سپس توزیع می‌گردد در ساختمان نیروگاه اضطراری یک انشعاب جهت ساختمان ایمنی زمینی توسط یک ترانس افزاینده بوسیله کابل ۲۰ کیلوولت فشار قوی روغنی به مقطع ۲۵*۳ میلیمتر مربع انتقال داده شده و پس از طی فاصله‌ای حدود ۱۷۰۰ متر توسط یک ترانسفورماتور کاهنده برق مورد نیاز ساختمان ایمنی زمینی تأمین می گردد.
به طور کلی پس از تابلوی تحویلی برق منطقه‌ ای تابلوی توزیع اصلی جهت ساختمانهای مختلف در ساختمان برق اضطراری قرار گرفته و از این محل انشعاباتی به ساختمانهای موتور خانه- ترمینان و بر مراقبت- خانه های سازمانی – هواشناسی – سپاه- نیروهای انتظامی و پمپ بنزین توزیع گردیده است.

۱-۵-۳- شبکه برق ۳۳۰۰ ولت
الف- سیستم توزیع شبکه ۳۳۰۰ ولت
شبکه ۳۳۰۰ ولت بصورت یک رینگ کامل اجرا گردیده و برق رسانی به سیستم‌های ناوبری و روشنائی باند را شامل می‌‌شود محل استقرار ترانسفورماتورها در ساختمان برق اضطراری می‌‌باشد که در محل هر مصرف کننده با ترانسفورماتورهای کاهنده نسبت به تأمین برق آن قسمت اقدام شده است.

۱-۵-۴- سیستم روشنائی باند
الف- نوع چراغهای نصب شده
چراغهای روشنائی لبه باند از نوع روکار پایه بلند انگلیسی با شدت نور زیاد ۲۰۰ وات و به صورت دو مداره اجرا گردیده است تاکسیوی از چراغهای ایستاده ۴۵ وات اپروچ پایه‌‌دار ۲۰۰ وات استفاده شده است.
ب- ترانس چراغهای باند
ترانس چراغهای باند از نوع چدنی ۶/۶/۶/۶ آمپر می‌باشد که در منهول‌های بتنی که برای هر یک از چراغها ساخته شده است قرار دارد.
ج- کابلها
کابل رینگ ۳۳۰۰ ولت از نوع زره‌‌دار و به مقطع ۲۵*۳ میلیمتر مربع در تمام طول مسیر رینگ می‌باشد.
د- روشنائی اپرون
روشنائی اپرون توسط ۸ عدد نورافکن ۱۰۰۰ وات تنگستن- هالوژن می‌‌باشد این چراغها از برج مراقبت قابل کنترل می‌باشد.

۱-۵-۵- سیستم توزیع برق فشار ضعیف
الف- تابلوها
تابلوی اصلی توزیع برق فشار ضعیف در ساختمان نیروگاه مرکزی قرار داد که از این تابلو به دو دستگاه ترانسفورماتور شبکه ۳۳۰۰ ولت و انشعابات دیگری به کلیه ساختمانهای جنبی فرودگاه انتقال داده شده است تابلوی اصلی دارای بانک خازنی دو پله ۲۵*۲  و ۵۰*۳ کیلو وار می‌‌باشد که بر اساس قدرت مورد مصرف زیر بار می‌‌رود.
ب- کابلها
کابلهای فشار ضعیف که از بعد از تابلوها به اماکن مختلف فرودگاه کشیده شده است از نوع پروتودور زمینی می‌‌باشد و طبق اظهارات مسئولین کابلها به علت عمر کارکرد بالا از کیفیت مطلوبی برخوردار نمی‌باشند. به طوری که بعضی از کابلهای انشعابی از تابلوی اصلی دارای مفصل می‌باشند.

۱-۵-۶- سیستم برق اضطراری
الف- ظرفیت دیزل ژنراتور
نیروی برق اضطراری فرودگاه رامسر از طریق دو دستگاه دیزل ژنراتور ساخت شرکت زیمنس به ظرفیت هر دستگاه ۱۲۰ کیلو وات تأمین می‌گردد که در زمان قطع برق مصرف کل فرودگاه غیر از چیلرها از این طریق تأمین می‌گردد.
ب- چگونگی تأمین برق اضطراری
همانطوری که قبلاً اشاره گردید در فرودگاه رامسر در مواقع قطع برق غیر از موتورخانه مرکزی جمیع ساختمانهای فرودگاه از برق اضطراری بهره‌‌‌مند می‌گردند.
لازم به ذکر است که در زمان قطع برق همان تابلوهای نرمال مورد استفاده قرار می‌گیرد و شبکه جداگانه‌‌ای جهت برق اضطراری وجود ندارد زیرا در اطاق برق اضطراری تابلوی اتوماتیک فرمان وجود دارد که با قطع و وصل شدن آن ژنراتور در کمترین زمان وارد مدار و یا خارج می‌گردد.

۱-۵-۷- سیستم  تلفن
خط تلفن شهری فرودگاه رامسر توسط یک کابل ۵۰ زوج به صورت هوائی و زیرزمینی با ۱۵ خط شهری تأمین می‌گردد فرودگاه رامسر دارای یک دستگاه مرکز تلفن ۵۰۰ شماره کارین می‌‌باشد که در حال حاضر با چهار خط ورودی و ۸۰ کانال خروجی در سیستم مکالمات قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.