مقاله بررسی تغییرات آنتی اکسیدانی طی مراحل مختلف رشد گیاه Salvia mirzayani


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات آنتی اکسیدانی طی مراحل مختلف رشد گیاه Salvia mirzayani دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات آنتی اکسیدانی طی مراحل مختلف رشد گیاه Salvia mirzayani  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات آنتی اکسیدانی طی مراحل مختلف رشد گیاه Salvia mirzayani،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات آنتی اکسیدانی طی مراحل مختلف رشد گیاه Salvia mirzayani :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
با توجه به اثرات درمانی گیاه مریم گلی در طب یونانی و روم باستان و همچنین کاربرد امروزه آن در صنعت داروسازی، عطر ومحصولات بهداشتی – لوازم آرایشی و به عنوان یک طعم دهنده و چاشنی غذا، Salvia mirzayani از گونه های دارویی در جنوبغربی ایران که جهت تعیین بهترین مرحله برای استفاده بهینه از آنتی اکسیدان مورد بررسی قرار گرفته است. بنابراین، خاصیت آنتیاکسیدانی گیاه Salvia mirzayani در سه مرحله با روش FRAP مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که گیاه Salvia mirzayani در مرحله گلدهی دارای بالاترین خاصیت آنتی اکسیدانی است، بنابراین، می توان نتیجه گرفت که بهترین زمان برای بالاترین خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه زمان گلدهی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.