مقاله بررسی نقش نورپردازی در منظر شبانه پارک ها نمونه موردی؛ بلوار معلم بجنورد (حد فاصل فلکه امام رضا (ع) تا فلکه خرمشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش نورپردازی در منظر شبانه پارک ها نمونه موردی؛ بلوار معلم بجنورد (حد فاصل فلکه امام رضا (ع) تا فلکه خرمشهر) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش نورپردازی در منظر شبانه پارک ها نمونه موردی؛ بلوار معلم بجنورد (حد فاصل فلکه امام رضا (ع) تا فلکه خرمشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش نورپردازی در منظر شبانه پارک ها نمونه موردی؛ بلوار معلم بجنورد (حد فاصل فلکه امام رضا (ع) تا فلکه خرمشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش نورپردازی در منظر شبانه پارک ها نمونه موردی؛ بلوار معلم بجنورد (حد فاصل فلکه امام رضا (ع) تا فلکه خرمشهر) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با عنایت به تنگناهای فراوان در زندگی شهری، جهت اعتدال بخشیدن به شهرها نیاز به وجود فضاهای عمومی غنی در شب حس می شود. همچنین از آنجا که زمان قابل توجهی از اوقات فراغت افراد جامعه در این دوره زمانی با مشخصه های منحصر بفرد خود قرار گرفته، ضروری است تا برنامه ریزی جامع نورپردازی شهرها، در اولویت قرار گرفته و در نیمه گمشده روز (شب) روحی تازه دمیده شود. بلوار معلم که بعنوان یکی از ورودی های شهر بجنورد محسوب می شود؛ دارای پتانسیل های بالقوه ی ارزشمند زیادی از جمله وجود پارک ها و فضاهای سبز متعدد می باشد. در این پژوهش، ابتدا کیفیت کالبدی و کارکردی محدوده در روز مورد بررسی قرار گرفته و در ادامه به بررسی و ارزیابی آن در شب و مقایسه ی تصویر ذهنی شهروندان از فضا در روز و شب پرداخته شده است. این محدوده به جهت وجود فضای سبز غنی، دارای منظر دلپذیری در روز می باشد و شهروندان و مسافران زیادی در آن حضور دارند، ولی در شب دارای کاستی ها و ضعف هایی است که مانع حضور فعال افراد در این فضاها می شود. هدف پژوهش جبران ضعف فضاهای شهری درشب، ایجاد هویت برای محدوده بعنوان ورودی شهر، ایجاد سرزندگی و نورپردازی متناسب در پارک های محدوده، پیوند فعالیت های شبانه در ادامه ی روز و در نتیجه اعتدال بخشیدن به شهر می باشد. در پایان علاوه بر اخذ نتایج، پیشنهادات و راهکارهایی جهت افزایش کیفیت کارکردی و کالبدی محدوده در شب و تطبیق نقشه ذهنی شهروندان از محدوده در روز و شب ارائه شده است که باعث تحقق یک اجتماع پایدار می گردد. روش تحقیق علمی این پژوهش از نوع ترکیبی (توصیفی- تحلیلی) می باشد و اطلاعات با استفاده از روش های کتابخانه ای، مشاهده، مصاحبه، پرسشنامه و برداشت میدانی جمع آوری شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.