مقاله اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه گوشتی The effect of L- Carnitin in the diet on performance of broiler chicken


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه گوشتی The effect of L- Carnitin in the diet on performance of broiler chicken دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه گوشتی The effect of L- Carnitin in the diet on performance of broiler chicken  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه گوشتی The effect of L- Carnitin in the diet on performance of broiler chicken،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی جوجه گوشتی The effect of L- Carnitin in the diet on performance of broiler chicken :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
این مطالعه به منظور بررسی اثر استفاده از ال – کارنیتین در جیره غذایی بر صفات تولیدی وزن بدن، افزایش وزن روزانه، مصرف خوراک روزانه و ضریب تبدیل غذایی جوجه های غذایی در دوره های رشد(۱۴ تا ۲۸ روزگی) و پایانی (۲۹ تا ۴۹ روزگی) انجام شد. تعداد ۹۶ قطعه جوجه درسن ۱۴ روزگی از نژاد راس ۳۰۸ با درنظر گرفتن وزن نزدیک به میانگین گله انتخاب و به طور تصادفی بین ۸ واحدآزمایشی (۲ گروه آزمایشی و ۴ تکرار برای هر گروه آزمایشی) توزیع شدند. گروه های آزمایشی شامل گروه شاهد با مصرف جیره غذایی پایه بدون کارنیتین و گروه ال کارنیتین با مصرف جیره غذایی دارای ۲۰۰ PPm در هر کیلوگرم جیره غذایی بودند یافته های آزمایش نشان داد که افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی سبب وزن بدن بیشتر(p<0/05) جوجه های گوشتی در سنین ۴۲،۳۵،۲۸،۲۱ و ۴۹ روزگی شد همچنین تغذیه ال-کارنیتین به جوجه های گوشتی افزایش وزن بیشتری را در دوره های سنی ۱۴ تا ۲۸ و ۱۴ تا ۴۹ روزگی داشت (p<0/05) ولی این اثر در ۲۹ تا ۲۹ روزگی نداشت. مصرف خوراک روزانه جوجه های تغذیه شده با جیره غذایی حاوی ال- کارنیتین درسنین ۱۴ تا ۲۸ روزگی افزایش معنی دار ولی در سنین ۲۹ تا ۴۹ و ۱۴ تا ۴۹ روزگی کاهش معنی داری داشت (p<0/05) ارزیابی ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی نشان داد که ال-کارنیتین افزوده شده سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی در سنین ۱۴ تا ۲۸ و ۱۴ تا ۴۹ روزگی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.