مقاله اثر افزودن پربیوتیک و ایزولوسین به جیره های غذایی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودن پربیوتیک و ایزولوسین به جیره های غذایی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودن پربیوتیک و ایزولوسین به جیره های غذایی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن پربیوتیک و ایزولوسین به جیره های غذایی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودن پربیوتیک و ایزولوسین به جیره های غذایی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر پریبیوتیک (فرمکتو) وایزولوسین و ترکیب آنها در جیره بر روی عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، تعداد ۳۰۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ یک روزه به طور تصادفی در ۴تیمار و ۵تکرار در ۲۰ قفس زمینی(در هر قفس ۱۵ قطعه) به مدت ۶ هفته نگهداری شدند. زمان اعمال آزمایش در سن ۲۱-۴۲ روزگی بود(دوره پایانی) جوجه هایی که درگروه شاهد قرار گرفتند از جیره پایه ذرت، سویا و گندم تغذیه شدند. به گروه های آزمایشی۱، ۰% پریبیوتیک و۰۰۴% ایزولوسیون افزوده گردید. در پایان آزمایش هم یکد پرنده ازهر پن خونگیری و توزین گردید و کشتار شدند. نتایج در پایان آزمایش نشان دادند که پریبیوتیک و ایزولوسین به طور معنی داری (p<0,05) سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن و کلسترول سرم خون گردید ولی بر روی صفاتی چون: مصرف خوراک، میزان اوره، اسید اوریک، تری گلیسرید، LDL/HDL /VLDL /HDL /LDL سرم و پروتئین تام اثر معنی داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.