مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره های آبی، اتانولی و متانولی گیاه دارویی جاشیر برفراسنجه های تخمیر شکمبه ای و حجم گاز تولیدی با استفاده از تکنیک تولید گاز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات متابولیت های ثانویه موجود در گیاه دارویی جاشیر در عصاره های آبی، اتانولی و متانولی بر فراسنجه های تولید گاز با استفاده از تکنیک تولید گاز این آزمایش انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره های یونجه(۱)، جاشیر(۲) و نسبت مساوی یونجه و کنسانتره همراه با عصاره های آبی(۳)، اتانولی(۴) و متانولی(۵) بودند. در ویال های شیشه ای مورد استفاده برای تکنیک تولید گاز ۳۰ میلی لیتر مایع شکمبه بافری شده(به نسبت ۱ به ۲ مایع شکمبه: بافر) ریخته شد و در ادامه ویال ها در دمای ۳۹ درجه سانتی گراد در حمام آب گرم قرار داده شدند. حجم گاز تولیدی پس از شروع انکوباسیون به وسیله دستگاه فشارسنج دیجیتال در زمان های مختلف قرائت و ثبت گردید. تولید گاز عصاره آبی جاشیر نسبت به بقیه تیمارهای آزمایش، افزایش معنی دار پیدا کرده است(p<0/05) تولید گاز عصاره اتانولی جاشیر در زمان ۲۴ نسبت به بقیه تیمارها کاهش معنی داری پیدا کرده است(p<0/05) پتانسیل تولید گاز عصاره متانولی نسبت به عصاره های آبی و اتانولی کمتر است و معنی دار است (p<0/05) عصاره جاشیر به دلیل داشتن ساپونین، ترکیبات فلاونوئیدی و فنلی باعث افزایش گاز تولیدی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.