مقاله ارزیابی پتانسیل تولید زیست توده و بیوگاز برپایه بکارگیری از فضولات دامی جهت توسعه منابع انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی: منطقه طالقان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پتانسیل تولید زیست توده و بیوگاز برپایه بکارگیری از فضولات دامی جهت توسعه منابع انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی: منطقه طالقان) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل تولید زیست توده و بیوگاز برپایه بکارگیری از فضولات دامی جهت توسعه منابع انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی: منطقه طالقان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل تولید زیست توده و بیوگاز برپایه بکارگیری از فضولات دامی جهت توسعه منابع انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی: منطقه طالقان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل تولید زیست توده و بیوگاز برپایه بکارگیری از فضولات دامی جهت توسعه منابع انرژی های تجدیدپذیر (مطالعه موردی: منطقه طالقان) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اخیرا بهره برداری ازمنابع زیست توده به منظور تولید انرژی های تجدید پذیر نو توجه بسیاری را به خود متمایل نموده است. در این مطالعه، امکان سنجی تولید بیوگاز از زیست توده حاصل از فضولات دامی مناطق روستایی(دیزان، ناریان،گراب، وخودکاوند) شهرستان طالقان مورد بررسی قرار گرفت. اگرچه زیست توده جمع آوری شده به طور عمده در پخت و پز و گرما بخشی با کمترین بازده حرارتی و انرژی در طول سالیان گذشته مورد استفاده قرار می گرفت اما نتایج نشان داد که فضولات حیوانی می تواند ۸۶ درصد منابع تولید بیوگاز(۶۲۱۲۸۹/۵ متر مکعب در سال) را در منطقه به خود اختصاص دهد. روستاهای دیزان و خودکاوند به ترتیب بیشترین و کمترین پتانسیل زیست توده را داشتند. نتایج نشان داد که کود گوسفندی در تمامی روستاها بیشترین میزان زیست توده تولیدی را در سال به خود اختصاص می دهد.روستای دیزان با میزان ۹۶۷۰۲/۸۷ کیلوگرم کود گوسفندی بیشترین میزان تولید زیست توده کل و بیوگاز درمنطقه دارا بود. با این حال یافته ها آشکار گوسفندی پتانسیل بیشتری برای تولید بیوگاز دارد. از این رو پرورش اسب در مناطق روستایی طالقان می تواند ضمن ایجاد اشغال زایی و کسب درآمد برای روستاییان زمینه را برای فراهمی بیشتر انرژی های تجدید پذیر مهیا نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.