مقاله بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر ایندول استیک اسید و سایکوسل برصفات مورفولوژیکی و مقدار اسانس شمعدانی عطری، آزمایشی فاکتوریل درقالب بلوک های کامل تصادفی در سال ۱۳۸۹ اجرا شد. در این آزمایش تیمارها هر کدام در ۴ سطح شامل ایندول استیک اسید(۵۰،۲۵،۰ و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر) و سایکوسل(۶۰۰،۳۰۰،۰ و ۱۲۰۰ میلی گرم در لیتر) در ۳ تکرار بودند و صفات ارتفاع، عملکرد پیکره رویشی تر و خشک، تراکم کرک های غده ای در سطح و زیر برگ و مقدار اسانس مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که بیشترین غلظت سایکوسل باعث کاهش ارتفاع، عملکرد پیکره رویشی تر و خشک و مقدار اسانس گردید و غلظت ۶۰۰ میلی گرم در لیتر سایکوسل بیشترین ارتفاع، عملکرد پیکره رویشی خشک، تراکم کرک های غده ای در سطح و زیر برگ و مقدار اسانس را در برداشت، همچنین افزایش غلظت ایندول استیک اسید کاهش عملکرد پیکره رویشی تر، تراکم کرک های غده ای در سطح و زیر برگ مشاهده گردید/
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.