مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر بر گیاشی هیومیک اسید، کلسیم و بور بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی آزمایشی در مزرعه نمونه آستان قدس مشهد در سال ۱۳۹۳ اجرا گردید. سطوح مختلف کودی شامل سه سطح هیومیک اسید سه سطح کلسیم و دو سطح بور بودند که در سه نوبت به فاصله ۲۰ روز از زمان ۸ برگی شدن محلول پاشی شدند. طرح در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه فاکتور در سه تکرار اجرا گردید. نتایج نشان داد که کاربرد غلظت یک گرم در لیتر کودهای فوق باعث افزایش سطح برگ، قطر ساقه ومیوه، تعداد و وزن میوه در بوته و افزایش عملکرد گردید. افزایش غلظت هیومیک اسید و کلسیم باعث کاهش صفات مورد بررسی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.