مقاله بسته بندی اتمسفری اصلاح شده میوه انار و اثر غلظت های مختلف گاز در بسته بندی در افزایش بدطعمی اسفناج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی اتمسفری اصلاح شده میوه انار و اثر غلظت های مختلف گاز در بسته بندی در افزایش بدطعمی اسفناج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی اتمسفری اصلاح شده میوه انار و اثر غلظت های مختلف گاز در بسته بندی در افزایش بدطعمی اسفناج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی اتمسفری اصلاح شده میوه انار و اثر غلظت های مختلف گاز در بسته بندی در افزایش بدطعمی اسفناج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی اتمسفری اصلاح شده میوه انار و اثر غلظت های مختلف گاز در بسته بندی در افزایش بدطعمی اسفناج :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تامصرف امر بسیار مهمی است. امروزه، از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای افزایش ماندگاری بسیاری از میوه ها و سبزی ها استفاده می شود. مشکل اصلی مرتبط با اسفناج کم عمل اوری شده، بدطعمی حاصل از بسته بندی اصلاح شده با اکسیژن کم و دی اکسید کربن زیاد می باشد. در این تحقیق، اثرات سه وضعیت مختلف، (اکسیژن و دی اکسید کربن کم) ،(تنها اکسیژن کم) و (اکسیژن متوسط با دی اکسید کربن) در طول ذخیره سازی در ۷ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ روز مطالعه شدند. پارامترهای مختلف مرتبط با فیزیولوژی، جمعیت میکروبی و تولید متابولیت ارزیابی شدند. نمونه های قرار گرفته در معرض اکسیژن کم با دی اکسید کربن، کمترین کیفیت را در پایان ذخیره سازی به علت افزایش بالای بد طعمی داشتند درحالیکه بد طعمی اسفناج در اکسیژن تنها، متوسط اما دراکسیژن متوسط با دی اکسید کربن، بالاتربودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.