مقاله بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
علی رغم وجود آنتی اکسیدان های مختلف در پلاسما، سیستم دفاعی بدن به تنهایی قادر به از بین بردن رادیکال های آزاد ایجاد شده در بدن نیست، به همین جهت نیاز به تامین آنتی اکسیدان ها ازمنابع خارجی دارد که از طریق منابع غذایی، میوه ها و سبزیجات تامین می شود. هدف از این تحقیق بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی برگ شنبلیله با کمک فناوری نوین اولتراسوند و بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل می پردازد. در این مطالعه، استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی و بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی و متانول /آب (۵۰،۵۰) برگ گیاه شنبلیله منطقه اردبیل که تحت تاثیر تیمار اولتراسوند(امواج فراصوت) قرار گرفته بودند از طریق آزمون های قولین سیوکالچو، ۲ و۲ فنیل-ا- پیکریل هیدرازیل (DPPH) بتاکاروتن-لینولئیک اسید و شاخص پایداری اکسایشی (OSI) اندازه گیری شده و با آنتی اکسیدان سنتیک TBHQ مقایسه گردید. نتایج نشان داد، مقدار فنولیک و توکوفرول عصاره متانولی به ترتیب ۱۰۶۲ ۲/۸۸ ppm و ۴۰۳/۲۴۳ ۰/۶۴ بیشتر از متانول /آب ( ۲۳۳/۰۳ ۰/۲۹ ۷۶۴/۸ ۲/۴۲ ppm) بود. عصاره متانولی با دارا بودن درصد مهار رادیکال آزاد (%۶۰/۹۰) DPPH در غلظت ۹۱/۳۲ ۹۰۰ppm درصد بی رنگ شدن در سیستم بتاکاروتن در غلظت ۵۰۰ppm و در سیستم OSI با مقاومت در برابر اکسید اسیون به مدت ۴/۹۲ ساعت، نسبت به عصاره متانول /آب بالاتربوده و در اکثر مواقع از لحاظ آماری با آنتی اکسیدان سنتیک TBHQ تفاوت معنی داری نداشته است. در کل نتایج حاکی از آن است که برگ شنبلیله دارای قدرت آنتی اکسیدانی خوبی بوده و روش اولتراسوند به دلیل کاهش زمان، انرژی، افزایش کیفیت و ارزان بودن، برای عصاره گیری مناسب تر است. ضمنا نوع حلال هم بر روی مقدار ترکیبات فنولیک، توکوفرول و فعالیت آنتی اکسیدانی تاثیر گذار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.