مقاله بازخوانی معیارهای انتخاب همسر در نظریه همسان همسری و نقد و مقایسه آن با اصل کفویت ازدواج در رویکرد اسلامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بازخوانی معیارهای انتخاب همسر در نظریه همسان همسری و نقد و مقایسه آن با اصل کفویت ازدواج در رویکرد اسلامی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازخوانی معیارهای انتخاب همسر در نظریه همسان همسری و نقد و مقایسه آن با اصل کفویت ازدواج در رویکرد اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازخوانی معیارهای انتخاب همسر در نظریه همسان همسری و نقد و مقایسه آن با اصل کفویت ازدواج در رویکرد اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازخوانی معیارهای انتخاب همسر در نظریه همسان همسری و نقد و مقایسه آن با اصل کفویت ازدواج در رویکرد اسلامی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف بررسی معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه همسان همسری و نقد آن با رویکرد اسلامی انجام گرفتهاست. هر چند که این نظریه در حال حاضر در عرصه های مختلف مشاوره پیش از ازدواج و همسرگزینی کاربرد داشته وتدریس می شود اما هیچ گاه پژوهشی در ارتباط با توافق و انطباق پذیری یا تضاد این نظریه با فرهنگ بومی و ایرانی -اسلامی، صورت نگرفته است. از این جهت پژوهش حاضر که از نوع توصیفی- تحلیلی انجام شده، اقدامی نوین در این زمینه می باشد. پژوهش حاضر درصدد است تا نظریه مذکور را در ابتدا از همان دیدگاه غربی بررسی کرده و سپس با استناد و مرورمتون دینی (آیات و روایات اسلامی) از نگاه درون دینی و فرهنگی مورد نقد و بررسی قرار دهد. یافته ها حاکی از آن است کهاسلام ضمن پذیرش و تایید اصل همسان همسری و به تعبیر دینی، اصل کفویت تعریفی جدید از ان ارائه داده است.برخورد اسلام با برخی جنبه های همسان همسری (همسانی دینی و اخلاقی) برخورد ایجابی و با برخی دیگر از جنبه های آن(همسانی نژادی، قومی و طبقاتی) برخورد سلبی بوده است، سخن آنکه با برخی دیگر از جنبه ها (همسانی در سن، محلسکونت، ویژگی های جسمانی) موافقت یا مخالفتی صورت نگرفته است. بنابر این می توان گفت که بخش هایی از این نظریهمورد تایید مکتب اسلام نیست، البته این به معنای رد کامل نظریه نیست، چرا که در برخی موارد با فرهنگ و دین مااشتراکاتی دارد ولی هرگز هم عرض با آن نیست، امتیاز خاصی که قرآن کریم برای کمال بشریت ذکر کرده، در هیچ نظریه یبشری نیامده و آن عبارت است از امکان دستیابی به کمال مطلق و ضرورت آن به منظور نیل به آرامش حقیقی و سعادتنهایی.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.