مقاله تاثیر شیمیایی دو درخت داغداغان و ممرز بر گونه های ترتیزک Lepidium sativum و تره Allium ampeloprasum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر شیمیایی دو درخت داغداغان و ممرز بر گونه های ترتیزک Lepidium sativum و تره Allium ampeloprasum دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شیمیایی دو درخت داغداغان و ممرز بر گونه های ترتیزک Lepidium sativum و تره Allium ampeloprasum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شیمیایی دو درخت داغداغان و ممرز بر گونه های ترتیزک Lepidium sativum و تره Allium ampeloprasum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شیمیایی دو درخت داغداغان و ممرز بر گونه های ترتیزک Lepidium sativum و تره Allium ampeloprasum :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
درختان، از طریق تولید لاشبرگ و حضور شاخ وبرگ آنها بر روی افق سطحی خاک، دارای توانایی افزایش گیفیت و غنای خاک در اراضی زراعی می باشند. در پژوهش حاضر، ابتدا اثرات حضور داغداغان Celtis australis ، ممرز Carpinus betulus و همچنین خاک فاقد درخت بر خصوصیات شیمیایی خاک تحت اشکوب از طریق نمونه برداری از عمق ۰-۱۵ سانتی متری خاک و اندازه گیری میزان آهک، EC ، pH مواد آلی، نیتروژن کل و نیتروژن معدنی، فسفر وپتاسیم، مورد بررسی قرار گرفت. سپس میزان نیتروژن کل، پروتئین وفسفر، پتاسیم ومواد آلی گیاهان ترتیزک Lepidium sativum و تره ) Allium ampeloprasum که در شرایط گلخانه بر روی خاک تحت اشکوب درختان فوق کشت شده بود، محاسبه گردید. نتایج آزمایشات، بیشترین مقدار نیتروژن معدنی، نیتروژن کل و مواد آلی را به ترتیب درخاک تحت اشکوب داغداغان، ممرزو فضای بازنشان دادند. همچنین میزان نیتروژن کل، پروتئین، فسفر و پتاسیم سبزیجات کشت شده بر خاک تحت اشکوب داغداغان بیشتر ازممرز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.