مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیکی گیاه و تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیکی گیاه و تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیکی گیاه و تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیکی گیاه و تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کمپوست و ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیکی گیاه و تعادل عناصر غذایی و ترکیبات موثره گیاه دارویی بابونه آلمانی :

تعداد صفحات:۲۷
چکیده:
بابونه(matricariachamomilla) از جمله گیاهان دارویی متعلق به خانواده Compositae می باشد که در صنایع دارو سازی، آرایشی و بهداشتی، غذایی وعطر سازی کاربردهای فراوانی دارد. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف ورمی کمپوست و کمپوست بر روی جذب عناصر غذایی و ماده موثره گیاه دارویی بابونه، آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با ۲ تیمار با ۳تکرار انجام گردید. تیمار اول شامل سطوح مختلف ورمی کمپوست (صفر، ۲۵ و ۵۰ درصد) و تیمار دوم شامل سطوح مختلف کمپوست(۰، ۲۵ و ۵۰ درصد) می باشد. نتایج آنالیز داده ها نشان داد که به ترتیب تیمار ۵۰ و ۲۵ درصد ورمی کمپوست باعث افزایش معنی دار تعداد برگ، وزن تر بوته، تعداد سرشاخه های گلدار و درصد اسانس گردید. کمترین تاثیر را تیمار ۱۰۰ درصد خاک بر سایر صفات این تحقیق داشت. نتایج آنالیز واریانس داده ها در اندام ساقه نشان داد که بیشترین میزان تجمع آهن و منگنز در بستر۱۰۰ درصد خاک و عناصر دیگر در بستر ۵۰ درصد ورمی کمپوست مشاهده گردید. همچنین در اندام برگ بیشترین میزان تجمع عناصر آهن، منگنزو فسفر متعلق به بستر ۱۰۰ درصد خاک و بیشترین میزان تجمع عناصر روی و پتانسیم در بستر ۵۰ درصد ورمی کمپوست مشاهده گردید. بیشترین میزان روی، منگنز، فسفرو پتانسیم در سرشاخه های گلدار گیاه بادرشبی متعلق به بستر کشت ۵۰ درصد ورمی کمپوست بود و بیشترین میزان تجمع آهن در سرشاخه های گیاه بادر شبی متعلق به بستر کشت ۱۰۰ درصد خاک بود و دراین میان بستر ۲۵ درصد ورمی کمپوست کمترین میزان را در هرسه اندام مورد مطالعه به خود اختصاص داده بود. با توجه به نتایج کلی داده ها بیشترین میزان عناصر درگیاه متعلق به بستر ۵۰ درصد ورمی کمپوست و کمترین این میزان متعلق به بستر ۲۵ درصد ورمی -کمپوست باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.