مقاله تاثیر نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر خوراک های حاوی نسبت های مختلف دان حبه و آردی بر توسعه دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی، آزمایشی به صورت طرح کاملا تصادفی با ۶۰۰ قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی با ۶ تیمار و ۵ تکرار (شامل ۲۰ قطعه جوجه) به مدت ۳۵ روز انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل گروه شاهد(جیره ۱۰۰ درصد آردی)، گروه ۲۵%(۲۵% خوراک حبه+ ۷۵% خوراک آردی) گروه ۵۰%(۵۰% خوراک حبه+ ۵۰% خوراک آردی) گروه ۷۵% (۷۵% خوراک حبه+ ۲۵% خوراک آردی) گروه ۱۰۰%( تیمار حبه) و تیمار انتخابی (جیره حبه یا آردی) بود. بیشترین ارتفاع پرز و عمق کریت در ناحیه ژنوم مربوط به خوراک ۷۵% حبه(۰/۰۱>P) بوده و بیشترین نسبت ارتفاع پرز به عمق کریت هم مربوط به تیمار انتخابی و تیمار ۷۵% حبه بود. در مجموع با جایگزینی ۲۵% خوراک آردی با حبه می توان علاوه بر افزایش ارتفاع پرز و افزایش سطح جذب باعث بهبود عملکرد بلدرچین ژاپنی با جذب بیشتر مواد مغذی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.