مقاله تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین E و ال-کارنیتین بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی با استفاده از ۳۹۶ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ درقالب طرح کاملا تصادفی با ۳ سطح ویتامین E( 100،۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم) و ۳ سطح ال- کارنیتین (۵۰،۰ و ۱۰۰ میلی گرم برکیلوگرم) با ۴تکرار و ۱۱ جوجه در هر تکرار انجام شد. از ابتدای هفته چهارم جهت اعمال استرس حرارتی، تمام جوجه ها درمحدوده دمایی ۲۴-۳۸ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. در پایان دوره (روز ۴۲) نمونه های خونی برای اندازه گیری فراسنجه های خونی مربوط به متابولیسم لیپیدها جمع آوری شد. نتایج آزمایش نشان داد که افزودن ویتامین E و ال-کارنیتین در جیره بر میزان کلسترول، لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) و با چگالی بالا(HDL) سرم تاثیر گذار نبود، اما میزان تری گلیسیرید سرم خون را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.