مقاله بررسی اثرات ساده و توام برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنیCitrus reticulata میاگاوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ساده و توام برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنیCitrus reticulata میاگاوا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ساده و توام برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنیCitrus reticulata میاگاوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ساده و توام برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنیCitrus reticulata میاگاوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ساده و توام برخی عناصر کم مصرف بر عملکرد میوه نارنگی ژاپنیCitrus reticulata میاگاوا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تغذیه متعادل عناصر غذایی ازمهم ترین فاکتورهای موثر بر عملکرد و کیفیت محصول درختان نارنگی می باشد. به منظور بررسی اثرات آهن، منگنز و روی و روش مصرف آن ها بر عملکرد و اجزای نارنگی ژاپنی (Citrus reticulata) رقم میاگاوا، آزمایشی بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی در روستای عالیواک واقع در شهرستان ساری انجام شد. هدف از این تحقیق، تعیین بهترین تیمار محلول پاشی کودهای منگنز، روی و آهن روی درختان نارنگی ژاپنی میاگاوا جهت رسیدن به حداکثر محصول در واحد سطح با کیفیت بالا می باشد. در این مطالعه از سه منبع عناصر ریزمغذی(کلات آهن، کلات روی و کلات منگنز) جهت محلول پاشی استفاده شد. محلول پاشی طی دو مرحله و هر کدام با غلظت معین، با توجه به مقدار عنصر مورد نظر در هر کود، بر روی درختان ۳ ساله انجام شد. برداشت میوه طبق عرف منطقه، درمهر ماه انجام شد و فاکتورهای کیفی شامل، میزان قند، اسیدیته و ویتامین ث میوه اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده از تجزیه اماری حاکی از تفاوت معنی داری بین منابع مختلف کودی از لحاظ اثر بر فاکتورهای کیفی بوده است. تیمار های مختلف افزایش معنی داری در میزان قند و ویتامین ث میوه داشتند. به طوری که تیمار روی +آهن+منگنز دارای بالاترین شاخص این صفات در میوه بوده است. تاثیر اثرات ساده و توام تیمارهای کودی در صفت،مقدار اسیدیته میوه از نظر آماری معنی دار نبوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.