مقاله بررسی اثرات فصل کاشت و ژنوتیپ بر برخی از پارامترهای صفات زراعی گیاه کلزا با کشت تاخیری در شرایط آب و هوایی اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات فصل کاشت و ژنوتیپ بر برخی از پارامترهای صفات زراعی گیاه کلزا با کشت تاخیری در شرایط آب و هوایی اراک دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات فصل کاشت و ژنوتیپ بر برخی از پارامترهای صفات زراعی گیاه کلزا با کشت تاخیری در شرایط آب و هوایی اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فصل کاشت و ژنوتیپ بر برخی از پارامترهای صفات زراعی گیاه کلزا با کشت تاخیری در شرایط آب و هوایی اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فصل کاشت و ژنوتیپ بر برخی از پارامترهای صفات زراعی گیاه کلزا با کشت تاخیری در شرایط آب و هوایی اراک :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تاریخ کاشت و ژنوتیپ های مختلف بر برخی صفات زراعی با کشت تاخیری در زراعت کلزای پاییزه بود. آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجراء شد. کرت های اصلی شامل تاریخ کاشت در دو سطح(به ترتیب ۱۸ شهریور و ۱۵ مهر)و کرت های فرعی شامل بازده ژنوتیپ مختلف کلزای پاییزه به ترتیب (SUNDAY LOLARA LLICORDEBONIT LCOBRA LELITE LOKAPI LOPERA LSLM046 LMODERNو ILLENA) در نظر گرفته شدند. صفات مورد مطالعه نظیر: ارتفاع بوته، تعداد خورجین در شاخه اصلی، تعداد خورجین در شاخه فرعی، تعداد خورجین در کل بوته، تعداد دانه در خورجین، طول خورجین،وزن هزار دانه، عملکرد دانه و عملکرد روغن اندازه گیری شدند. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بالاترین تاریخ کاشت در صفت های مذکور با بکارگیری ۱۸ شهریور حاصل گردید، و همچنین بیشترین ژنوتیپ در صفاتی همچون ارتفاع بوته، وزن خشک کل بوته و عملکرد بیوماس به ترتیب برابر(۹۱/۱۵ سانتی متر، ۷۰/۳۳ گرم در متر مربع و ۱۰۵/۵ کیلوگرم در هکتار) در ژنوتیپ ELITE حاصل گردید. حداکثر عملکرد دانه در ژنوتیپ SLM046 برابر(۴۴۷۹ کیلوگرم) تعداد خورجین درشاخه اصلی تعداد خورجین در شاخه فرعی و تعداد خورجین در کل بوته به ترتیب مربوط به ژنوتیپ های MODERN و RCOBRA برابر(۲۲/۳۳، ۵۶/۶۷، ۷۴ عدد) تعداد دانه در خورجین در ژنوتیپ OLARA برابر (۲۷ عدد) و کمترین عملکرد روغن مربوط به ژنوتیپ LICORD برابر (۱/۷۴ کیلوگرم در هکتار) را به خود اختصاص نمودند. در حالی که اثر متقابل تاریخ کاشت و ژنوتیپ برتمامی صفات مذکور اختلاف معنی داری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.