مقاله بررسی پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی در حضور سه مشتق اسید فنلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی در حضور سه مشتق اسید فنلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی در حضور سه مشتق اسید فنلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی در حضور سه مشتق اسید فنلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری اکسایشی امولسیون روغن ماهی در حضور سه مشتق اسید فنلی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در پژوهش حاضر پایداری اکسایشی امولسیون روغن در آب ماهی کیلکا توسط سه مشتق اسید فنولی (اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک، پاراهیدروکسی متیل بنزوات و اسید سیرینجیک) مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور امولسیون ده درصد روغن تخلیص شده ی کیلکا با پروتئین ایزوله سویا به عنوان امولسیفایر و ۲۰۰ پی پی ام آنتی اکسیدان تهیه شد و درون اون در دمای ۵۵ درجه سانتی گراد قرار گرفت. روند اکسایش با اندازه گیری عدد پراکسید پایش گردید. و نمودار تغییرات آن نسبت به زمان ترسیم و دوره القا و شاخص کارایی محاسبه گردید. آلفا-توکوفرول به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. دو شاخص قطبیت نسبی و قدرت گیرندگی رادیکال آنتی اکسیدان ها نیز اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد اسید سیرینجیک نسبت به آلفا-توکوفرول و دو ترکیب فنلی، قدرت گیرندگی رادیکال بیشتری داشت. شاخص قطبیت نسبی نیز برای سیرینجیک بیشترین بود. اسید پاراهیدروکسی بنزوییک و استر متیل آن در امولسیون کارایی چشمگیری نداشتند. عملکرد انتی اکسیدانی سیرینجیک نسبت به نمونه فاقد آنتی اکسیدان قابل ملاحظه بود و قدرتی مشابه آلفا-توکوفرول داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.