مقاله اثرات استفاده از مکمل های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت انزیم های گوارشی درماهیان دریایی، با تاکید بر گونه های خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات استفاده از مکمل های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت انزیم های گوارشی درماهیان دریایی، با تاکید بر گونه های خلیج فارس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات استفاده از مکمل های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت انزیم های گوارشی درماهیان دریایی، با تاکید بر گونه های خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از مکمل های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت انزیم های گوارشی درماهیان دریایی، با تاکید بر گونه های خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از مکمل های غذایی متیونین و لیزین بر فعالیت انزیم های گوارشی درماهیان دریایی، با تاکید بر گونه های خلیج فارس :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مهم ترین هدف جهت رشد بهینه ی ابزی در صنعت آبزی پروری به ویژه پرورش ماهیان دریایی گونه های اقتصادی خلیج فارس که از لحاظ اقتصادی و ارزش غذایی در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته اند، رسیدن به برترین رژیم غذایی متناسب بانیاز گونه ها و کاهش هزینه تولید غذا می باشد. با توجه به اینکه اسید آمینه های ضروری و محدود کننده به ویژه مکمل های غذایی متیونین ولیزین از اهمیت ویژه ای در رژیم های غذایی ماهیان دریایی برخوردارند. به همین دلیل از اجزای تشکیل دهنده جیره های غذایی هستند. این مکمل های غذایی به دلیل تاثیر بر پیشبرد فرآیندهای متابولیکی، سنتز پروتئین و همچنین فعالیت های آنزیمی نقش بسزایی در رشد دارند. تغذیه و رشد در ماهیان ، وابسته به ظرفیت بیوشیمیایی وفیزیولوژیکی آن ها برای هضم و انتقال مواد مغذی است که آنزیم ها مهم ترین نقش را در شکسته شدن و هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش دارند. از این رو، نوع، منبع ومیزان مواد مغذی می تواند نمایه انزیم و مقدارش را در دستگاه ماهیان تغییر دهد. این ویژگی تطبیقی فعالیت آنزیم های گوارشی و استفاده ازمواد مغذی مناسب از عوامل کلیدی برای بهینه سازی روش های تغذیه ای ماهیان است. انجام تحقیقات بیشتر و بررسی فرآیندهای گوارشی در سطح میکرومولکولی می تواند راهی به سوی پیشبرد دانش در این زمینه و پیامدهای کاربردی مهم در تغذیه و پرورش ماهیان دریایی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.