مقاله بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر چربی و پروتئین شیرخام در دوره خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر چربی و پروتئین شیرخام در دوره خشکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر چربی و پروتئین شیرخام در دوره خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر چربی و پروتئین شیرخام در دوره خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر چربی و پروتئین شیرخام در دوره خشکی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ورم پستان به التهاب غدد پستانی گفته می شود که برکیفیت شیر خام تاثیر می گذارد. کیفیت شیر تاثیر مستقیمی بر فرآوری شیر و کیفیت محصولات تولیدی دارد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر پروتئین و چربی شیر در دوره خشکی بود. به این منظور شروع به نمونه برداری و بررسی اطلاعات از بهمن ماه ۱۳۹۲ تا پایان تیرماه ۱۳۹۳ کردیم. پس از شستشو و خشک کردن پستان، استریل کردن کارتیه با پنبه الکل، رگ زنی و انجام CMT گاوها براساس تشکیل ژل به سه دسته نرمال، یک مثبت ، دو مثبت و سه مثبت تقسیم شدند و با استفاده از دستگاه فسوماتیک PH و پروتئین شیر مورد بررسی قرار گرفتند. در بررسی سلول های سوماتیک به این نتیجه رسیدیم که با افزایش این فاکتور، چربی افزایش و برخلاف آن پروتئین کاهش می یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.