مقاله بررسی اثر آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) بر تغییرات آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) بر تغییرات آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) بر تغییرات آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) بر تغییرات آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) بر تغییرات آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق اثرات پروبیوتیکی آسپرژیلوس نایجر(Aspergillusniger) بر برخی از آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) مورد بررسی قرار گرفت. به همین منظور، آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار و در هر تکرار ۱۵ قطعه ماهی در مجموع با ۱۸۰ قطعه ماهی یا میانگین وزنی (±خطای استاندارد) ۰/۰۸± ۲۸/۷۴ گرم به مدت ۸ هفته انجام شد. تیمارهای اول، دوم و سوم به ترتیب با جیره های غذایی حاوی ۱۰۷×۱، ۱۰۷×۲ و ۱۰۷×۳ سلول در گرم غذا و شاهد یا جیره پایه بدون پروبیوتیک تغذیه شدند. خونگیری از ساقه دمی ۳۶ عدد ماهی به ظاهر سالم در انتهای دوره پرورش به عمل آمد و نتایج با استفاده از آنالیز رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از این آزمایش حاکی از کاهش معنی دار انزیم های آلانین آمینوترانسفراز(ALT) و آلکالین قسفاتاز(ALP) در تیمارهای تغذیه شده با قارچ پروبیوتیکی آسپرژیلوس نایجر در مقایسه با گروه شاهد بود(p<0/05) یا این وجود در میزان آنزیم های آسپارتات آمینوترانسفراز (AST) و لاکتات دهیدروژناز(LDH) اختلاف معنی داری در بین تیمارهای آزمایشی با گروه شاهد مشاهده نشد(p>0/05) نتایج این آزمایش نشان دهنده این است که افزودن قارچ پروبیوتیکی آسپرژیلوس نایجر به میزان ۱۰۷×۳ سلول در گرم غذا، اثرات مثبتی بربرخی از آنزیم های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.