مقاله بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر کودهای نانو روی و مقادیر کود بیولوژیک فسفاته بارور۲ برخصوصیات کیفی سویا آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار در شهرستان دورود در سال ۱۳۹۳ انجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل کود نانو روی در ۳ سطح شامل سولفات روی و نانو روی و شاهد با کود بیولوژیک فسفات بارور۲ در ۴سطح که شامل فسفات بارور۲ براساس میزان مصرف کاتالوگ و ۲۵% مصرف فسفات بارور ۲ بیشتر از کاتالوگ و ۵۰% مصرف فسفات بارور ۲ بیشتر از کاتالوگ و شاهد بود. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد پروتئین در تیمار ۵۰ درصد مصرف فسفات بارور ۲ بیشتر از کاتالوگ با ۲۴۲۸ گرم در متر مربع و کمترین عملکرد پروتئین مربوط به شاهد با ۲۰۱۹ گرم در متر مربع و کمترین عملکرد پروتئین مربوط به شاهد با ۲۰۵۹ گرم در متر مربع بدست آمد. استفاده از کودهای زیستی فسفات بارور ۲ به همراه محلول پاشی روی با تاثیری که بر عملکرد و اجزای عملکرد دارد سبب می شود که میزان پروتئین و روغن دانه سویا نیز افزایش پیدا کند. بنابراین این کودها سبب تاثیر معنی داری برمیزان عملکرد کیفی گیاه سویا می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.