مقاله بررسی تولید، توزیع و مصرف محصولات غذایی در شرایط بحران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید، توزیع و مصرف محصولات غذایی در شرایط بحران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید، توزیع و مصرف محصولات غذایی در شرایط بحران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید، توزیع و مصرف محصولات غذایی در شرایط بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید، توزیع و مصرف محصولات غذایی در شرایط بحران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ازاولین آثار شرایط اضطراری می توان به کمبود غذا و مواد غذایی اشاره کرد که در خشکسالی، سیل، جنگ ها، نابسامانی های اقتصادی و یا جابه جایی توده های مردمی دیده می شود. یکی از عوارض همیشگی بحران ها بروز سوء تغذیه است، علیرغم اتخاذ اقدامات مداخله ای در بحران ها سوء تغذیه همواره به عنوان یک مشکل باقی مانده است. مشکلات تغذیه ای که پس از ظهور این کمبودها حاصل می شود، بر وضعیت بیماری و مرگ ومیرها، باری اضافی را تحمیل کرده و باعث تاخیر در فرایند بهبود و بازیابی اقتصادی اجتماعی می شود. با عنایت به رابطه مستقیمی که میان امنیت غذایی و درجه اطمینان دسترسی به غذا با حیات اقتصادی، سیاسی و امنیتی کشورها وجود دارد، می توان این طور عنوان کرد که حیات امنیتی کشورها وامدار امنیت غذایی است. در این تحقیق با مطالعه منابع داخلی و خارجی موجود در حوزه غذا و تغذیه، شاخص های امنیت غذایی تعیین و نهادهای مسوول در این حوزه براساس قانون مشخص گردید. از سوی دیگر با بررسی وضعیت موجود کشور تلاش گردید تا بسته های غذایی مخصوص بحران براساس توانمندی کشور در تولید محصولات کشاورزی طراحی گردد. در نهایت در قالب راهکار، اقداماتی که می توانند تحقق امنیت غذایی را درکشور تسهیل نمایند ارائه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.