مقاله شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های روستایی مرزی باتاکید بر ملاحظات پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: دهستان قرقری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های روستایی مرزی باتاکید بر ملاحظات پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: دهستان قرقری) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های روستایی مرزی باتاکید بر ملاحظات پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: دهستان قرقری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های روستایی مرزی باتاکید بر ملاحظات پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: دهستان قرقری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های روستایی مرزی باتاکید بر ملاحظات پدافند غیرعامل (مطالعه موردی: دهستان قرقری) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برای سنجش وضعیت زیست پذیری یک مکان،نخستین کاری که باید انجام پذیرد، این است که سلسله مراتبی از نیازها که در صدر ان ها نیازهای اساسی قرار دارند را در نظر بگیریم. مردم بر روی نیازهای اساسی زیست پذیری مانند شغل، امنیت، غذا و سرپناه تمرکز می کنند، حال آنکه در شرایط رونق اقتصادی، تمرکز بر روی سطح تسهیلات و فرصت های بهبود کیفیت زندگی است. لذا هدف از انجام این تحقیق شناسایی و تحلیل شاخص های زیست پذیری اقتصادی سکونتگاه های مرزی با تاکید بر ملاحظات پدافند غیر عامل می باشد. روش تحقیق حاضر به صورت پیمایشی بوده، جامعه آماری، پژوهش شامل کلیه خانوارهای روستایی دهستان قرقری که شامل ۴۳ روستا، که به صورت نمونه، تعداد ۳۳۳ مورد برای پاسخ گویی به پرسشنامه از طریق فرمول کوکران انتخاب شد. تجزیه و تحلیل داده ها از طریق نرم افزار SPSS و آزمون های آماری صورت گرفته است. نتایج حاصل از آزمون T تک نمونه ای موید آن است که : در بعد درآمد شاخص تعدد فرصت های شغلی مناسب در روستا با میانگین۰/۲۷۲ ، ضریب تغییرات ۰/۱۷۴ و سطح معناداری ۰/۰۰۰ بیشترین میانگین، همچنین در بعد اشتغال، داشتن شغل مناسب و امکان دسترسی به آن در روستا یا شهر مجاور با میانگین ۰/۰۴۶ ، ضریب تغییرات ۰/۱۲۵ و سطح معناداری ۰/۰۰۰ بیشترین میانگین را به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.