مقاله تغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی با تغییر سطوح پروتئینی جیره غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات اجزای غذایی بر فعالیت آنزیم های پروتئازی ماهیان دریایی جمع آوری شده است. یکی ازموارد مهم در روند هضم و جذب پروتئین ها، آنزیم های گوارشی به خصوص پروتئازهایی مانند تریپسین و کیموتریپسین می باشد. از ان جایی که نتیجه مصرف غذا، هضم پروتئین وفراهم نمودن اسید آمینه های ازاد است،میزان فعالیت دو آنزیم تریپسین و کیموتریپسین به عنوان شاخص وضعیت تغذیه ای ماهیان محسوب می شوند. با وجودانکه فعالیت آنزیم های پروتئازی نقش مهمی در جذب مواد پروتئینی و رشد ماهیان گوشت خوار دارند، اما اطلاعات موجود در زمینه تغییر فعالیت این آنزیم ها با تغییر سطوح اجزای جیره غذایی اندک است. با مطالعه آنزیم های گوارشی به خصوص پروتئازها درماهیان دریایی می توان با متناسب کردن جیره غذایی و کنترل فعالیت آنزیم های پروتئازی سبب بهبود مدیریت در صنعت پرورش ماهیان گوشت خوار دریایی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.