مقاله روش جدید دراندازه گیری مقادیر جزیی جیوه در نمونه های مختلف ماهی:اثر پارامترهای دما و زمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش جدید دراندازه گیری مقادیر جزیی جیوه در نمونه های مختلف ماهی:اثر پارامترهای دما و زمان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش جدید دراندازه گیری مقادیر جزیی جیوه در نمونه های مختلف ماهی:اثر پارامترهای دما و زمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش جدید دراندازه گیری مقادیر جزیی جیوه در نمونه های مختلف ماهی:اثر پارامترهای دما و زمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش جدید دراندازه گیری مقادیر جزیی جیوه در نمونه های مختلف ماهی:اثر پارامترهای دما و زمان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: روش هضم جدیدی مبتنی بر شیمی سبز، برای سنجی جذب اتمی بخار سرد در نمونه های زیستی ماهی، ابداع شد. پارامترهای کلیدی تاثیر گذار مانند دما و زمان بر روی بازیابی آنالیت، با استفاده مورد بررسی قرار گرفته و بهینه سازی شد. روش تحقیق: دراین روش، ۰/۲گرم از نمونه ، در ۳میلی لیتر از حلال یوتکتیک حل شد. اثر پارامترهای کلیدی دما در محدوده ی ۷۰ تا ۱۳۰C و زمان در محدوده ی ۱۰ تا ۴۵ دقیقه، مورد بررسی قرار گرفت. سپس، ۵میلی لیتر نیتریک اسید(۷مولار) اضافه شدو به مدت ۱۰ دقیقه هم زده شد. محلول به وسیله کاغذ صافی، صاف شده، تا حجم معینی رقیق سازی شد و توسط طیف سنجی جذب اتمی بخار سرد (CVAAS) اندازه گیری گردید. نتایج:در شرایط بهینه، بازیابی استخراج عنصر جیوه در دماهای بالا و زمان حدود ۱۰ دقیقه بیش از ۹۵% بود. با توجه به نتایج مشخص شدکه با افزایش دما به بیش از ۱۱۰درجه سانتی گراد می توان زمان آنالیز را تاحد قابل توجهی کاهش داد. روش پیشنهادی، جهت اندازه گیری آنالیت در بافت سه نمونه ماهی مختلف دریایی با موفقیت به کار گرفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.